27 Maart 2012

Clijsters, Ferrer, Haase en Krajicek naar UNICEF Open!

Autotron Rosmalen

Met twee spelers uit de mondiale top vijf, een voormalig nummer één van de wereld en Nederlands beste tennissers van dit moment ziet het deelnemersveld van de UNICEF Open er veelbelovend uit.

Niemand minder dan Kim Clijsters, Samantha Stosur, David Ferrer, Robin Haase en Michaëlla Krajicek hebben toegezegd deel te nemen aan de UNICEF Open.

Maar niet alleen tennistoppers treffen elkaar op de grasbanen in Rosmalen, het is ook een ontmoetingsplaats voor het nationale bedrijfsleven. Volg de spannende wedstrijden terwijl u met uw gasten geniet van een koel drankje. Kies voor een zomerse lunch op één van de terrassen of ontmoet oude en nieuwe bekenden in de Business-club.

Bedrijven kunnen hun keuze maken uit verschillende businessarrangementen. Van een eigen skybox tot een hospitality unit of van een terrasbox tot eigen vipbox seats.

Kijk op www.unicef-open.com voor de uitgebreide mogelijkheden en presenteer uw bedrijf van 17 tot en met 23 juni op een perfecte wijze tijdens dit topsportevenement in Rosmalen.
 


Nieuwsbrief


banner

banner

banner