Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

6 en 7 januari
Aircooled Winterfest

Een grootse indoor luchtgekoelde auto show

 

Het is tijd voor de 26e editie van Aircooled Winterfest. Geniet van de mooiste Volkswagens, met daarbij de onderdelenmarkt met swapmeet. De VW specialisten staan voor jou klaar met een zeer mooi aanbod in Kevers. 

Aircooled Winterfest

Traditiegetrouw nemen tientallen bedrijven en hobbyisten deel aan het evenement. Je bent hier aan het juiste adres als je nog op zoek bent naar  Volkswagen-onderdelen, boeken, miniaturen, gereedschappen en nog veel meer.

Daarnaast worden er verschillende workshops gegeven door Hot Rod Doesburg. Henk Hendriks van Hot Rod, een doorgewinterde vakman in de scene, deelt graag zijn kennis met jou!

Shows

Het Expoplein is een waardevol onderdeel voor het Aircooled Winterfest. Hier vindt de expositie plaats waar bijzondere luchtgekoelde modellen uit diverse (privé/zakelijke) collecties geshowd worden. Kever-kenner Leo Eras gaat de eigenaren interviewen en vertelt meer over de diverse modellen. Buiten op de showpaddocks van Autotron Rosmalen worden tientallen luchtgekoelde auto’s tentoon gesteld.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over het Aircooled Winterfest: www.aircooledwinterfest.nl.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma