Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 maart
Bakkersvak

Op 5 en 6 maart staat de toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerijsector weer voor de deur.

Ook in 2017 is er weer genoeg te zien, te beleven en te proeven op Bakkersvak. Ondernemers uit de sectoren brood, banket en patisserie staan voor je klaar met de meest smaakvolle lekkernijen. Daarnaast is er op Bakkersvak genoeg inspiratie en innovatie op te doen voor het ondernemerschap, assortiment, machines en andere benodigdheden.

Bakkersvak is hét jaarlijkse feestje voor de complete bakkerijsector waarbij het Autotron Rosmalen weer volledig wordt omgetoverd tot een walhalla vol lekkers.

Unieke ervaring
Heel bakkend Nederland verlaat de bakkerij om een bezoek te brengen aan dit evenement en daar zijn redenen genoeg voor. Zo worden er innovatieve broodconcepten, nieuwe trends in brood, banket en patisserie gepresenteerd. Is er een compleet aanbod in food & non-food aanwezig, waarbij de ambacht gecombineerd wordt met bake-off producten. Worden er demonstraties gegeven door professionals op internationaal niveau en natuurlijk is het een erg gezellig dagje uit voor de familie.

Programma
Het programma is nog niet bekend, meer informatie volgt zo snel mogelijk. Mocht je benieuwd zijn naar het programma van vorig jaar (Bakkersvak 2016), dan kun je deze en nog veel meer informatie bekijken op de website van Bakkersvak.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma