Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 augustus
Electronic Family

Het grootste Trance feest van Europa!

Bestel tickets

Electronic Family roept iedere Trance liefhebber op om 5 en 6 augustus samen te komen op wat op een fenomenaal feest voor de Trance familie belooft te worden! Met vier verschillende stages, de beste Trance DJ’s en special acts zal dit een speciale editie voor de familie worden. De weelderige en groene omgeving van Autotron biedt genoeg ruimte voor kampeerplaatsen en verschillen area’s voor de verschillende Trance stijlen.

Familie
Als familymember ontvang je natuurlijk extra’s, ook bij dit evenement! Zo maak je gebruik van een speciale familie ingang, een familie dorp, een eigen familiepolsbandje als aandenken en de keuze om een speciale accommodatie te reserveren (unieke bungalows of zelfs een boomhut)!

Line-up
Grote namen in de trance wereld staan op het programma om het weekend van 5 en 6 augustus onvergetelijk te maken. De volgende namen zullen onder andere aanwezig zijn:

  • Andrew Rayel
  • Bryan Kearny
  • Markus Schulz
  • Captain Hook
  • Ferry Corsten
  • Ton TB
  • Ben Gold

Verschillende stages
Het festival bestaat uit drie outdoorstages, een indoorstage, een VIP-village en een lounge gebied aan het strand. Dit jaar is er voor het eerst een nieuwe stage namelijk ‘Who’s afraid of 138′. Dit is een motto uit de trance wereld ingewijd door Armin van Buuren. Deze stage stond o.a. al op A State of Trance en maakt nu haar debuut op Electronic Family: the Gathering.

Bestel tickets
Kijk voor meer informatie, de volledige line-up en de tickets op de website van Electronic Family. 

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma