Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 augustus
Electronic Family

Het nieuwe Brabantse festival en het grootste Trance feest van Europa!

Koop parkeertickets met korting

Electronic Family roept iedere Brabantse festivalganger op om 5 & 6 augustus samen te komen op wat op een fenomenaal feest voor de Trance familie belooft te worden! Met vier verschillende stages, de beste Trance DJ’s en special acts zal dit een speciale editie voor de familie worden. De weelderige en groene omgeving van Autotron biedt genoeg ruimte voor kampeerplaatsen en verschillen area’s voor de verschillende Trance stijlen. Het festival belooft twee dagen vol gezelligheid, eten, muziek en een fantastische sfeer!

Ambassadors
Als ambassador ontvang je natuurlijk extra’s, ook bij dit evenement! Meld je nu aan als ambassador en begin met het sparen van punten. Deze punten krijg je als jouw vrienden kaarten kopen via jouw actiecode! Op deze manier krijgen zij korting op de entreetickets en jij toegang tot tientallen extra’s. Wordt een top ambassadeur en krijg toegang tot bijvoorbeeld VIP en backstage kaarten!

Verschillende stages
Het festival bestaat uit drie outdoorstages, een indoorstage, een VIP-village en een lounge gebied aan het strand. Dit jaar is er voor het eerst een nieuwe stage namelijk ‘Who’s afraid of 138′. Dit is een motto uit de trance wereld ingewijd door Armin van Buuren. Deze stage stond o.a. al op A State of Trance en maakt nu haar debuut op Electronic Family: the Gathering.

Line-up
Grote namen in de trance wereld staan op het programma om het weekend van 5 en 6 augustus onvergetelijk te maken. Over het gehele weekend verdeeld zullen er ruim 60 artiesten aanwezig zijn! Benieuwd of jouw favoriete dj aanwezig is? Bekijk dan het volledige programma van Electronic Family, de volgende namen zullen onder andere aanwezig zijn:

  • Aly & Fila
  • Ferry Corsten
  • Gaia
  • Markus Schulz
  • Rank 1

Bestel tickets
Kijk voor meer informatie, de volledige line-up en de tickets op de website van Electronic Family.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma