Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 juli 2018
Electronic Family

Europa's grootste TRANCE festival is terug!

Electronic Family roept iedere Brabantse festivalganger op om 28 juli samen te komen op wat op een fenomenaal feest voor de Trance familie belooft te worden! Met verschillende stages, de beste Trance DJ’s en special acts zal dit een speciale editie voor de familie worden. De weelderige en groene omgeving van Autotron biedt genoeg ruimte voor alle verschillende Trance stijlen. Het festival belooft een hele dag vol gezelligheid, eten, muziek en een fantastische sfeer!

Verschillende stages

De vier verschillende gebieden met allemaal een eigen line-up en gezellige sfeer zullen het recept zijn van deze editie van Electronic Family. Hoe deze area’s er uit zullen zien is nog niet bekend, meer info hierover zal in de loop naar het evenement bekend worden gemaakt.

Line-up

De line-up van de Main Stage is bekend gemaakt! Veni Vici, Ben Gold, Genix en vele andere zullen van de partij zijn. Wie de avond gaat afsluiten blijft voorlopig nog geheim, kijk hier voor meer informatie over de line-up. In totaal zullen ruim 40 internationaal bekende DJ’s Electronic Family omtoveren tot een groot feest, dus genoeg om naar uit te kijken.

Bestel tickets

Kijk voor meer informatie en de tickets op de website van Electronic Family.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma