Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

20 september 2018
Leaseauto Testdag

Het evenement om kennis te maken met de nieuwste zakelijke leaseauto modellen

Een nieuwe auto leasen of toch nog niet? Deze vraag kan zeker beantwoord worden tijdens de Leaseauto Testdag op het Autotron!

Het evenement is een unieke, actieve maar vooral informatieve dag. Of je als bezoeker nu komt om de allernieuwste leaseauto-modellen te testen, alles te weten wilt komen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijtelling of toch op zoek bent naar een zakelijke netwerkmogelijkheid voor de zakelijke rijder en wagenparkbeheerder, de Leaseauto Testdag heeft het allemaal.

Workshops

Tijdens de testdag vinden er diverse interessante workshops plaats om de zakelijke rijders en wagenparkbeheerders zo optimaal en goed mogelijk te informeren over relevante onderwerpen. De Leaseauto Testdag is dan ook bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze.

Beleven wordt bijvoorbeeld een steeds belangrijker onderwerp. De Leaseauto Testdag is dan bij uitstek hét evenement om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die bijvoorbeeld van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakelijke auto.

ADAS Congres

Tegelijk vindt het ADAS Congres plaats. Nationale en internationale sprekers delen hun inzichten over de toekomst van ADAS en de gevolgen voor verkeersveiligheid, weg inrichting, rij-educatie en samenwerking tussen markt en overheid. Als vertegenwoordiger van overheden, fabrikant of toeleveranciers kun je hier alles over de (toekomstige) mogelijkheden van ADAS meekrijgen. 

Natuulijk kun je als bezoeker ook de nieuwste  auto’s uitgebreid voelen, proeven, bekijken én natuurlijk zelf testen. Audi, Citroen, Skoda, Honda en Kia nemen tientallen auto’s mee. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma