Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 september 2018
Nationale Rijschooldag

Maak kennis met de nieuwste producten en diensten in de rijschoolbranche.

Dinsdag 18 september is de Nationale Rijschooldag op het Autotron terrein.

De Nationale Rijschooldag is de opvolger van De Lesauto Testdag, het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Het is de zevende editie van dit jaarlijkse evenement, dat inmiddels een divers aanbod heeft. Alle bezoekers kunnen tijdens het evenement kennis maken met de nieuwste automodellen en deze uitgebreid testen. Tevens worden nieuwe producten en diensten in de rijschoolbranche getoond door deelnemers om zo iedere rijinstructeur te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.

Auto’s

Op het buitenterrein zullen in totaal zo’n honderd auto’s opgesteld staan van verschillende automerken. Na het maken van een testrit kunnen rijinstructeurs een beoordelingsformulier invullen op verschillende onderdelen: het uiterlijk design, het bedieningsgemak, de binnenruimte en het zitcomfort, het stuurgedrag en het zicht rondom. Een aantal deelnemende merken zijn Peugot, Ford, Opel, Volkswagen en Seat. Kijk voor de volledige lijst en automodellen hier!

Congres

Deze editie van de Nationale Rijschooldag heeft ook een congresonderdeel met als thema: Rijles van de Toekomst. Tijdens dit congress worden diverse onderwerpen besproken. Dit zijn:

– Inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van ADAS en zelfrijdende auto’s.
– Hoe kijkt CBR naar de toekomst?
– Hoe gaat het werk van een rijinstructeur de komende jaren veranderen?
– En hoe komt het rijbewijs er in de verre toekomst uit te zien?
– Zijn rijinstructeurs in de toekomst nog nodig?

Vorig jaar had het evenement een recordeditie met maar liefst 1000 deelnemers. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd. Kom jij ook dit jaar langs? kijk voor meer informatie op nationalerijschooldag.nl

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma