Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 t/m 17 juni
Ricoh Open 2018

Ricoh Open is een groots en het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland.

Ricoh Open is een groots en het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland. Elk jaar komt op Autotron Rosmalen de tennistop bij elkaar om te strijden voor de beker. Beleef van 11 tot en met 17 juni 2018 het meest spannende tennistoernooi van Nederland!

Voorbereiding voor speler, entertainment voor jou
Ricoh Open in Rosmalen staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. De tennissers doen er hier dus alles aan om goed voor de dag te komen, zodat ze met vertrouwen naar Wimbledon af kunnen reizen.

Gras staat garant voor snel spel
Daarbij word je zeker vermaakt, want gras is de snelste ondergrond voor tennis en om die reden kun je dus extra spectaculaire en spannende tenniswedstrijden verwachten op Ricoh Open 2018. Ricoh Open biedt je één van de weinige mogelijkheden om toptennis live van enkele meters afstand te bekijken.

Shopping Boulevard
Tijdens Ricoh Open is er ook een speciale boulevard te vinden waar tennis, entertainment, verschillende activiteiten, een gezellige sfeer, culinair genieten en shopping centraal staan. Met veel verschillende merken is er voor ieder wat wils. Kom lekker shoppen en wie weet loop jij nog je favoriete tennisser tegen het lijf!

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van Ricoh Open.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma