Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 mei 2017
Rock Around The JukeBox Open-Air Market

De trouwe fans hebben de Rock Around the Jukebox Open-Air Market op zondag 14 mei 2017 zeker al in hun agenda staan. Dat is niet zo maar, want op het Evenemententerrein en in de Spykerhal van Autotron Rosmalen komen ook dit jaar op Moederdag de fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Zoals de naam al doet vermoeden staan de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je niet alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70. Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet op Moederdag.

Livemuziek
Als vanzelfsprekend zijn de organisatoren ook dit jaar de livemuziek niet vergeten. Vanaf 12.00 uur staan The Rocking Coasters (Rock & Roll Band), The Wanderers (50’s & 60’s classics) en Memphis Two (Rock’n Roll en Rockabilly) op het podium.

Kortom, wil je je moeder eens op een originele manier verrassen, neem haar dan eens een keer mee naar Jukebox Open-Air en geniet zelf ook van al het mooie uit die fantastische tijd!

Let op – wegwerkzaamheden

In het weekend van Rock Around The JukeBox Open-Air Market vinden er werkzaamheden plaatst aan de A59, hierdoor zullen er omleidingen zijn richting de Autotron.  Voor meer informatie kun je hier het nieuwbericht downloaden.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma