Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 september 2018
TIGLON Series

TIGLON Series is het evenement waar de beste mannelijke en vrouwelijke atleten de strijd met elkaar aangaan voor de titel 'fitste van 2018'

Sinds 2015 is de TIGLON Series dé Nederlandse sportcompetitie voor atleten die aangesloten zijn bij de Nederlandse CrossFit-affiliates. Over één seizoen zal doodmiddel van meerdere tests worden gemeten welke all-round atleet zich aan het eind van dat jaar de fitste van Nederland mag noemen en daarnaast naar huis gaat met een mooie prijzenpot.

Competitiedagen
In 2018 bestaat de competitie uit drie landelijke competitiedagen verspreid door heel Nederland. In April van dit jaar waren de TIGLON Series al te gast bij de Brabanthallen. Op 16 september is het de beurt aan Autotron om de tweede competitiedag en de bijbehorende atleten en supporters te verwelkomen.

Om een plek op deze competitiedagen te bemachtigen, halen de deelnemers alles uit de kast tijdens de kwalificaties in hun eigen box. De beste 40 mannen en 30 vrouwen na de kwalificatieronde zijn tijdens de TIGLON Series te bewonderen tijdens uitdagende en zware workouts die de atleten tot het uiterste drijven.

Per competitiedag zijn er punten te verdienen, de man en vrouw die aan het einde van het jaar de meeste punten heeft bemachtigt mag zich benoemen tot fitste van 2018.

Naast de landelijke competitie is er ook een algemeen kwalificatie leaderbord. Hier kunnen de deelnemers zichzelf terugvinden na alle kwalificatieweken.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van TIGLON Series.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma