Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 en 29 oktober
WielerPassie 2017

Hét festival voor de wielersport is na een fanatische eerste editie in 2016 dit jaar weer terug!

Van 28 tot en met 29 oktober staat Autotron Rosmalen weer in het teken van de wielersport. Na een fanatische eerste editie van WielerPassie in 2016 zijn ze dit jaar zeker weer terug! Kijken, doen en beleven zijn de ingrediënten van deze fantastische wielerdagen. WielerPassie is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor profrenners, wielerliefhebbers en wielerfans.

Wat kun je verwachten?

Testritten, fietsmetingen, krachttrainingen, workshops en volle dagprogramma’s! Op WielerPassie zijn alle dagen tientallen activiteiten, daarnaast zullen er ook verschillende leveranciers aanwezig zijn die hun nieuwste aanbod presenteren. Op WielerPassie vind je het complete spectrum van de wielersport; van wielrennen, veldrijden, cross, BMX, tracking en trial tot het rijden met sportieve e-bikes. En van kleding, training, fietsvakanties tot voeding.

Programma WielerPassie 2017

Op dit moment wordt er nog druk gewerkt om van WielerPassie 2017 net zo groot succes te maken als WielerPassie 2016, houd daarom onze site of die van WielerPassie goed in de gaten om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen.

Aftermovie

Bekijk alvast de aftermovie van WielerPassie 2016 om in de stemming te komen voor dit grote Wielersport evenement.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma