Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
31 augustus 2020

British CARS & Lifestyle 2020 geannuleerd

Samen met u keken we enorm uit naar de editie van British CARS & Lifestyle op 2, 3 en 4 oktober in Autotron ’s-Hertogenbosch. Echter, helaas heeft door de aanhoudende omstandigheden rondom het coronavirus in ons land een aantal grote standhouders en clubs aangegeven niet aanwezig te kunnen zijn bij deze editie van British CARS & Lifestyle. Daardoor is er minder aanbod dan voorgaande jaren en hebben wij het idee dat we onze bezoekers niet de ‘British Best’ kwaliteit geven die jullie van ons gewend zijn. Daarom hebben we helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om komende editie van British CARS & Lifestyle te annuleren.

Terug betaling

Indien u al een ticket heeft gekocht voor het evenement zullen wij het bedrag wat u heeft betaald voor uw op uw rekening terugstorten. Het kan tot ongeveer twee weken duren voordat het bedrag weer zichtbaar is op uw rekening.

We vinden het zeer spijtig u dit te moeten meedelen en hopen u weer in goede gezondheid terug te zien bij de volgende editie van British CARS & Lifestyle in Autotron ’s-Hertogenbosch.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma