Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
12 maart 2020

British CARS and Lifestyle wordt verplaatst naar 3 en 4 oktober 2020

Vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben wij besloten het evenement British CARS & Lifestyle, wat dit weekend in Autotron zou plaatsvinden, te verplaatsen.

Nieuwe datum, 3 & 4 oktober 2020.

In overleg met alle betrokkenen hebben we een nieuwe datum kunnen vaststellen. We verwelkomen u graag  2020 in Autotron ’s-Hertogenbosch. Uw huidige ticket is daarom geldig op 3 & 4 oktober 2020. De geldigheid van uw ticket wordt automatisch omgezet, u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Als trouwe bezoeker zien we u natuurlijk graag op deze nieuwe datum. We bieden u daarom graag, op vertoon van uw entreeticket, een kop koffie aan.
Mocht u deze datum niet kunnen of heeft u een andere reden waarom u de beurs niet wilt bezoeken in oktober, geen probleem! Stuur een e-mail met uw ordernummer naar info@oldtimerproducties.nl en wij zorgen dat u het aankoopbedrag z.s.m. krijgt teruggestort.

We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen en zien u graag in oktober!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma