Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
11 maart 2020

Verplaatsing The Art of Living Event

Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en het advies van het RIVM is de organisatie helaas genoodzaakt om het The Art of Living Event te verplaatsen. Vanuit de overheid is het advies gegeven om alle grotere evenementen in Noord-Brabant af te lassen. Omwille van de gezondheid van de exposanten, bezoekers en alle andere betrokkenen gaat de organisatie hier volledig in mee.

De organisatie is zich ervan bewust dat alle partijen zich volledig hebben ingezet en nog inzetten om van het event een zo’n groot mogelijk succes te maken. Om deze reden doen zij er alles aan om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met de betrokken partijen zijn ze in overleg om een nieuwe datum vast te stellen. Wanneer hier een definitieve keuze in is gemaakt, stellen ze u zo snel mogelijk op de hoogte. Ze proberen u zo goed mogelijk te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en/of updates met betrekking tot het event via de website en social media kanalen.

Alle vergeven tickets zullen op de nieuwe datum geldig zijn. Hierover komt een apart bericht naar alle tickethouders.
Middels dit bericht hoopt de organisatie u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan er ten alle tijden contact worden opgenomen via een van de medewerkers van The Art of Living +31(0)497 531 531 of event@theartofliving.eu.

De organisatie hoopt op jullie begrip en vertrouwen in de organisatie. De organisatie kijkt er naar uit om het 20-jarig jubileum op de nieuwe datum samen te kunnen vieren.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma