Genre: Publieksbeurs

Kever Winter Festijn 2025

Kom 4 en 5 januari 2024 van 10:00 tot 17:00 genieten van meer dan 200 Kevers, Volkswagen busjes en buggies, tijdens het Kever Winter Festijn in de Autotron van Rosmalen. Geniet ook van meer dan 100 bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan ook weer vele VW’s op de showpaddocks!

Volvo Klassieker Beurs 2024

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2024 is het weer zo ver! De 32e editie van de Volvo Klassiekerbeurs!

Dit jaar staat de beurs in het thema van Moderne techniek in oude Volvo’s, een thema vol mogelijkheden. Hiermee willen we tegelijkertijd een nieuwe weg inslaan qua vormgeving aan dit grootse evenement.

Andere tijden
Het kersverse beurs-team is er klaar voor om met de tijd mee te gaan. We willen meer  beleving creëren. Natuurlijk is er een levendige handel betreft complete auto’s, onderdelen, accessoires, gadgets, miniaturen en dergelijke. Dat is en blijft de basis. Wij dagen onszelf en standhouders uit om inhoud te geven aan het thema door originele presentaties.

Onze Volvo’s zijn onze verbinding
Voor onderdelen zitten we tegenwoordig allemaal wel eens online. Wij willen juist het gemeenschappelijke deel weer wat meer persoonlijkheid gaan geven. Maak eens ‘live’ kennis met de mensen die je altijd helpen. Ontmoet oude bekenden en ook nieuwe gezichten. Wat kunnen we voor elkaar betekenen, nu en in de toekomst? IEDEREEN is van harte welkom!

Oud en nieuw
Origineel krijgt een diepere betekenis deze keer. Iedere Volvo heeft zijn/haar eigen verhaal. En jouw Volvo mag er zijn ! Wat is er tegenwoordig allemaal mogelijk? Laat je inspireren om verfrissende ideeën op te doen.

Uitdaging
Met al onze vaste en nieuwe standhouders samen geven we  nieuw elan aan de beleving van onze collectieve hobby. Denk win-win, onderzoek alles en behoudt het goede. Zo blijft het voor iedereen een inspirerende beurs die het bezoeken waard is.

Clubs en verenigingen
Ook het beursteam is reuze benieuwd welke pronkstukken alle Volvoclubs mee zullen nemen. Vooral de niet alledaagse versies zullen we hier gaan zien. Want rond of vierkant, de mogelijkheden met alle types Volvo lijken eindeloos. Het kan en mag allemaal. Waarom ook niet!

Toegang
Start: zaterdag 28 september 10:00 tot 17:00 en zondag 29 september 10.00 tot 16:00 uur
Entree aan de kassa: € 15,00 p.p., kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen is het mogelijk om vooraf een toegangsticket te kopen.
Leden van de Volvo Klassieker Vereniging krijgen daarbij ook dit jaar 3 euro korting op de entreeprijs.

British Cars & Lifestyle 2024

Ontdek de grootste Britse beurs buiten het Verenigd Koninkrijk met meer dan 100 exposanten. Van antiek, kleding en sieraden tot lederen fauteuils, serviesgoed, handgemaakte schoenen en meer. Geniet van Engelse popsongs en Schotse doedelzakken in de Irish Pub, maar vooral van een indrukwekkende tentoonstelling met prachtige Engelse oldtimers.

British Cars & Lifestyle, bekroond als ‘British Best’ gedurende meer dan 25 jaar, evolueert jaarlijks met nieuwe standhouders, auto’s en producten. Het evenement wordt na enkele jaren onderbreking weer georganiseerd in het Autotron Rosmalen. Dit keer neemt 402 Automotive de organisatie op zich, waarmee British Cars & Lifestyle zich nestelt tussen meer dan 20 andere autoshows op de kalender

The Art of Living Woon- en Design Event

The Art of Living-event is hét woon- en designevent waar high-end particulier en professional tot elkaar komen. Op 17, 18 en 19 mei 2024 komt het magazine tot leven in het Autotron Rosmalen. Waar ons magazine stopt, gaat het event verder.

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van woon- en lifestyle! Ben je aan het bouwen of verbouwen? The Art of Living event biedt een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren en creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Kortom, alles wat je moet weten om jouw droomwoning te realiseren!

In het hart van het event vind je de designtuin. Deze designtuin is een exclusieve en unieke tuin van maar liefst 200 m2, speciaal ontworpen voor het The Art of Living Woon- en Designbeurs. De tuin wordt samen met meer dan 20 vakspecialisten gerealiseerd en wordt dé eyecatcher van het The Art of Living Woon- en Designevent. Ontdek hoe belangrijk een groene omgeving is voor je woning en ervaar hoe fijn het is om omringd te worden door bloemen, planten en bomen. Bespreek samen met de designers de mogelijkheden voor jouw tuin: de mooiste materialen, een zwembad, wellness, een outdoorkeuken of een terras… Een tuin is namelijk niet zomaar een tuin, maar een verlengde van jouw droomwoning.

Kom binnen in een van de 8 designwoningen, exclusief ontworpen voor de The Art of Living Woon- en Designevent. Elke designwoning draagt de signatuur van een interieurarchitect. Zo kun je precies ontdekken welke stijl bij jou past en doe je inspiratie op voor jouw droomwoning. Elke unieke woonomgeving biedt een unieke ervaring, waarbij je kennismaakt met de nieuwste trends en innovaties voor in huis. Ontdek in welke setting jij je prettig voelt en laat je betoveren door de verschillende creatieve visies en signaturen van de interieurdesigners. In de designwoningen vind je alles voor het creëren van jouw droomwoning!

Mundikat 2024

Mundikat organiseert de 253ste kattenshow in Autotron, Rosmalen.

Met dit keer een special voor het ras Ragdoll (op zaterdag) en Heilige Birmaan (op zondag). Van deze rassen zijn deze dagen dus ook extra veel katten aanwezig!

Bezoekers zijn van harte welkom op shows van Mundikat.

Kom absoluut eens langs om de vele schitterde katten van allerlei verschillende rassen zelf te kunnen bewonderen. Van bolle britten tot een schitterende elegante Siamees. Ze zijn er allemaal. Ook bieden verschillende standhouders hun kat gerelateerde producten aan op de show.

Beide dagen ruim 300 katten aanwezig. Alle rassen aanwezig (dus niet deel op zaterdag en deel op zondag).

Autotron Classics 2024

Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 vindt Autotron Classics weer plaats: hét evenement voor oldtimerliefhebbers. Dit sfeervolle evenement is een must voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Autotron Classics is niet alleen de oudste oldtimerbeurs, maar ook dé beurs voor diegenen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of zelfs een ‘nieuwe’ oldtimer.

Autotron Classics is zoveel meer dan een beurs; het is een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde autoliefhebbers, waar verhalen worden gedeeld en nieuwe vriendschappen ontstaan. Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders zullen aanwezig zijn in de hallen van Autotron.

Beleef de geschiedenis. Beleef de passie. Beleef Autotron Classics!

Informatie & openingstijden  
Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 vindt Autotron Classics weer plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen), geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren kost € 8,-. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl

Rock around the Jukebox Experience 2024

Rock around the Jukebox Experience: Beleef de magie van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 bij Autotron!
Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 tijdens Rock around the Jukebox Experience op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 bij Autotron ‘s-Hertogenbosch. Dit sfeervolle evenement biedt een breed scala aan stands gevuld met de meest prachtige vintage schatten die je kunt vinden. Van jukeboxen en grammofoonplaten tot (vintage) kleding, flipperkasten, meubels, neonreclames en andere hippe hebbedingetjes uit die tijd.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens Rock around the Jukebox Experience kun je genieten van liveoptredens van geweldige bands die de muziek uit die tijd weer tot leven brengen. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare klanken van de fifties, sixties en seventies. En natuurlijk kun je zelf ook de dansvloer betreden en je moves laten zien op de nostalgische dansvloer. Het belooft een feestelijke en swingende ervaring te worden!

Rock around the Jukebox Experience 2024 belooft een onvergetelijke dag vol nostalgie, muziek en plezier te worden. Kom langs en deel deze magische ervaring met vele andere enthousiaste bezoekers. Mis het niet en beleef samen de hoogtepunten uit die tijd!

Informatie & openingstijden
Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 vindt Rock around the Jukebox Experience plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosh) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 16,-. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Kom je met je oldtimer (van vóór 1975) dan hoef je geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden betalen wél de entreekosten. Kijk voor meer informatie op www.rockaroundthejukebox.nl

Rock around the Jukebox Open-Air Market 2024

Op zondag 12 mei tijdens Rock Around the Jukebox komen de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 weer tot leven! Zoals de naam al doet vermoeden staan tijdens deze sfeervolle Open-Air Market jukeboxen centraal, maar het is zoveel meer dan dat. In Autotron ’s-Hertogenbosch komen fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Tijdens Rock Around the Jukebox zijn de mooiste jukeboxen en grammofoonplaten in alle prijsklassen te vinden. Ook kunnen bezoekers de vele bijzondere oldtimers, vintage kleding en andere hippe hebbedingetjes uit de jaren ’50, ’60 en ‘70 komen bewonderen. Alle mogelijke kleding, flipperkasten, meubeltjes, neonreclames en memorabilia uit die tijd is er volop te vinden. Ontdek de unieke items of scoor die ene lievelingsplaat, terwijl de muzikale klanken van toen je om de oren vliegen.

Geniet van de muziek uit deze jaren en swing mee tijdens live optredens van verschillende bands en artiesten. Optredens worden, onder andere, verzorgd door fifties rock and roll band The Wieners, rockabillyband The Tennessee Drifters en The Screamers. Ook danskoppel Maria en Toon, die na hun tweede plaats bij de SBS 6 dansmarathon een begrip zijn, zullen aanwezig zijn. Gehuld in stijlvolle, bijpassende kleding delen ze graag hun passie.

Muziekprogramma:
12:00 Rockoustics Band
13:00 Eightball Boppers
14:00 The Strawmen
15:00 Rockoustics Band
16:00 Eightball Boppers

Vivarium & MACE 2023

Vivarium & MACE 2023

Dit jaar staan Vivarium & MACE uiteraard ook weer op de agenda en wel op 11 & 12 November. En dat kan natuurlijk alleen maar op onze vaste locatie: Autotron Den Bosch (Rosmalen). Met duizenden bezoekers, bijna 200 standhouders en een bomvol programma aan activiteiten streven wij er naar om onze eretitel als het grootste evenement voor onze hobby wederom waar te maken.

Net als voorheen doen wij dat weer met aanwezigheid van de grootste merken uit de aquariumhobby, zowel zoetwater als zeewater. Aangevuld met de allerbeste winkeliers, webshops, verenigingen en particuliere kwekers bieden wij een gevarieerd aanbod van standhouders uit heel Europa.

Om de totale ervaring die van Vivarium & MACE een evenement maken compleet te maken, staat er op beide dagen een compleet programma van presentaties, wedstrijden, workshops, tentoonstellingen, quizzen en nog veel meer activiteiten. Tezamen met diverse leuke en leerzame activiteiten voor de jonge bezoekers is Vivarium 2023 weer een geweldig dagje (of weekendje) uit voor het hele gezin.

Wij kijken er alvast naar uit om u allemaal op Vivarium & MACE 2023 te mogen begroeten!

MotoVelo 2024

Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024 helemaal losgaan in Autotron. Dan vindt namelijk tussen 10:00 en 17:00 uur weer MotoVelo (voorheen de Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen) plaats.

Oldtimerbeurs

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren.

Groot aanbod aan onderdelen

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

In tegenstelling tot andere Oldtimer evenementen is er bij MotoVelo geen sprake van gratis parkeren en entree voor Oldtimer- en oldtimerbestuurders.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma