Genre: Publieksbeurs

Kever Winter Festijn 2024

Kom 6 en 7 januari 2024 genieten tijdens Kever Winter Festijn in Autotron ‘s-Hertogenbosch van de mooiste Kevers, Volkswagen busjes en Volkswagen buggies. Maar ook van bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan weer vele VW’s op de showpaddocks!

MotoVelo 2024

Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024 helemaal losgaan in Autotron. Dan vindt namelijk tussen 10:00 en 17:00 uur weer MotoVelo (voorheen de Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen) plaats.

Oldtimerbeurs

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren.

Groot aanbod aan onderdelen

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Autotron Classics 2023

Autotron Classics is een van de oudste beurzen op het gebied van oldtimers. Een groot scala aan diverse standhouders uit binnen – en buitenland zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron. U kunt tijdens deze beurs terecht voor auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Daarnaast kunt u er vele mooie oldtimers zien en kopen en andere liefhebbers ontmoeten. Voor kinderen zijn er tijdens deze beurs ‘auto’ gerelateerde activiteiten aanwezig.

Rock around the Jukebox Experience 2023

Bij Rock around the Jukebox Experience op 7 en 8 oktober 2023 komen de fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Rock around the Jukebox Experience

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox dit weekend centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden stands koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet.

Livemuziek

Dit jaar zal het evenement ook weer bijgewoond worden door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Tevens zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken.

Kom je met je oldtimer (ouder dan 1975) dan hoef je geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden betalen wél de entreekosten. 

Modelbouwshow 2023

Het belooft weer een waanzinnige (zomer)editie te worden met vele leuke activiteiten en voor elk wat wils! Tijdens de Modelbouwshow is er van alles te zien en te beleven, van levensgrote banen tot boerderij-miniaturen. Diverse spoorbanen zijn te bewonderen en er zullen diverse (mini) autoraces plaatsvinden. Op het enorme buitenterrein is er een hoop te zien en beleven. Live demo’s van helikopters, vliegtuigen en zelfs drone races. Of wat te denken van de bootraces, tankers en watervliegtuigen op de gigantische vijver.

Rock around the Jukebox Open-Air Market 2023

Bij Rock around the Jukebox Open-Air Market op 14 mei 2023 komen de fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Rock around the Jukebox Open-Air Market

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet.

Livemuziek

Dit jaar zal het evenement ook weer bijgewoond worden door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Tevens zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken.

Kom je met je oldtimer (ouder dan 1975) dan hoef je geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden betalen wél de entreekosten. 

SVR Vakantiebeurs 2023

Kampeerinformatie en producten van het boerenland
Op deze beurs vind je een schat aan informatie over de SVR en het kamperen op de bij de SVR aangesloten campings in bijna alle landen van Europa. Aan de hand van folders, foto’s en video’s – met uiteraard toelichting van de SVR-kampeerboer of -boerin – kun je je licht opsteken over alles wat je kunt verwachten op campings van de SVR.
Leuke bijkomstigheid: bij diverse stands vind je producten van de bij de camping behorende boerderij. Denk hierbij aan boerenkaas, worst, eieren, eigengemaakte jam en honing, wijntje uit Frankrijk, Portugal, Duitsland, Hongarije enzovoorts.

Aanlokkelijke beursprijzen
Bovendien maakt iedere bezoeker tijdens de beurs kans op een gratis kampeervakantie, aangeboden door de standhouders. Ook staan er enkele bedrijven met specifieke kampeerattributen tegen aanlokkelijke beursprijzen en wordt de muzikale opluistering verzorgd door het huisorkest, de boerenkapel “Euphonia”.

Kever Winter Festijn 2023

Kom 7 en 8 januari genieten tijdens Kever Winter Festijn in de Autotron van Rosmalen van de mooiste Kevers, Volkswagen busjes en Volkswagen buggies. Maar ook van bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan weer vele VW’s op de showpaddocks!

 

Let op: tickets aan de deur zijn duurder. Koop je tickets voordelig en snel online!

MotoVelo 2023

De beurs die sinds 1980 bekend onder de naam Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen gaat verder onder een nieuwe naam: MotoVelo! Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 hun hart ophalen bij Autotron. Dan vindt namelijk tussen 10:00 en 17:00 plaats..

 

OLDTIMERBEURS

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren, met als thema: ‘van Roest tot Raspaard’. In de Pieckzaal, die deze editie omgedoopt zal worden tot het Patina Paradijs, zullen een aantal modellen gepresenteerd worden ‘dans son jus’, maar ook zullen dezelfde modellen volledig gerestaureerd gepresenteerd worden.

 

GROOT AANBOD AAN ONDERDELEN

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

British Cars & Lifestyle 2023

BRITISH CARS & LIFESTYLE 2023 IS GEANNULEERD

 

Op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 zal het Autotron te ’s Hertogenbosch in het teken staan van British Cars & Lifestyle. Tijdens deze beurs kunt u volop genieten van Engelse auto’s, Engelse producten en de Engelse levenswijze. Dit alles onder het genot van live muziek, een pint in de Irish pub en diverse bezoekers gekleed in de Engelse Lifestyle. British Cars & Lifestyle is nooit hetzelfde!

Lees hier meer.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma