Genre: Publieksbeurs

SVR Vakantiebeurs 2023

Ontmoet kleinschalige campings

Op de SVR Vakantiebeurs komen kampeerders en campings samen. De eigenaren van kleinschalige campings uit Nederland én andere landen van Europa stellen zich persoonlijk voor. De ideale manier om de kampeervakantie van 2023 voor te bereiden en nieuwe campings te ontdekken. Laat de voorpret beginnen!

Kever Winter Festijn 2023

In het weekend van 7 en 8 januari 2023 staat het Kever Winter Festijn op het programma in het Autotron Rosmalen. Ook dit jaar een aantal vernieuwingen. 2 Dagen de mooiste Kevers, Volkswagen busjes en Volkswagen Buggies!

MotoVelo 2023

De beurs die sinds 1980 bekend onder de naam Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen gaat verder onder een nieuwe naam: MotoVelo! Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 hun hart ophalen bij Autotron. Dan vindt namelijk tussen 10:00 en 17:00 plaats..

 

OLDTIMERBEURS

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren, met als thema: ‘van Roest tot Raspaard’. In de Pieckzaal, die deze editie omgedoopt zal worden tot het Patina Paradijs, zullen een aantal modellen gepresenteerd worden ‘dans son jus’, maar ook zullen dezelfde modellen volledig gerestaureerd gepresenteerd worden.

 

GROOT AANBOD AAN ONDERDELEN

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

British CARS & Lifestyle 2023

Op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 zal het Autotron te ’s Hertogenbosch in het teken staan van British CARS & Lifestyle. Tijdens deze beurs kunt u volop genieten van Engelse auto’s, Engelse producten en de Engelse levenswijze. Dit alles onder het genot van live muziek, een pint in de Irish pub en diverse bezoekers gekleed in de Engelse Lifestyle. British CARS & Lifestyle is nooit hetzelfde!

Lees hier meer.

Autotron Classics 2022

Autotron Classics is een van de grootste beurzen op het gebied van oldtimers. Een groot scala aan diverse standhouders uit binnen – en buitenland zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron. U kunt tijdens deze beurs terecht voor auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Daarnaast kunt u er vele mooie oldtimers zien en kopen en andere liefhebbers ontmoeten. Voor kinderen zijn er tijdens deze beurs ‘auto’ gerelateerde activiteiten aanwezig.

Modelbouwshow 2022

Modelbouwshow is hét publieksevent in de Benelux voor elke modelbouwer, bouwsteenliefhebber, hobbyist, fanatiekeling, van jong tot oud. Jaarlijks staan er circa 850 deelnemers en trekt het evenement ruim 10.000 bezoekers. Klik hier voor meer informatie.

Vivarium 1 en 2 oktober 2022

Vivarium: HET evenement voor de aquarium-, paludarium- en terrariumhobbyist.

Het evenement

Dit jaar brengt Vivarium in Autotron het allermooiste bij elkaar van wat in de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby te vinden is. Zoet- en zoutwater aquaria, met vissen, planten en koralen beslaan het grootste gedeelte van het evenement, waarbij ook het inrichten daarvan ruimschoots onder de aandacht komt. Maar ook de paludaria met hun gifkikkers en planten en terraria met insecten, slangen, hagedissen, spinnen en schorpioenen vormen een belangrijk onderdeel van het Vivarium concept.

De basis van dit evenement zijn de educatie en verkoop die de vele standhouders op hun prachtige stands bieden. De grootste winkeliers en inmiddels ook vele merken zijn aanwezig om hun producten en winkels onder de aandacht te brengen van de duizenden bezoekers. Uiteraard zijn zij tegelijkertijd ook aanwezig om adviezen, tips en voorlichting te verstrekken; de basis waarmee het houden van ieder dier hoort te beginnen.

Het aanbod

Het aanbod van de standhouders wordt door de organisatie aangevuld met vele activiteiten die jong en oud een volledig dagje/weekend uit bieden. Met presentaties en workshops door internationaal erkende experts, blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze hobby’s. Met tentoonstellingen en showbakken worden bezoekers voorgelicht en op ideeën gebracht over hoe dieren gehouden kunnen worden.

Kortom, ook deze editie biedt Vivarium wederom een zowel inspirerend als educatief evenement waarbij jong en oud zich zeker zullen vermaken en verbazen.

Volvo Klassieker Beurs 2022

De 30e editie van de Volvo Klassieker Beurs in Autotron komt er al weer aan. Deze editie vindt plaats op 24 en 25 september 2022.

Het thema voor de Volvo Klassieker Beurs 2022 wordt “Volvo’s in de media”. De bedoeling is om tests waarin Volvo’s werden vergeleken met hun concurrent(en) te herhalen.

Verder zoals bekend onder andere:

Kever Winter Festijn

In het weekend van 8 en 9 januari 2022 staat de 29e editie van het Kever Winter Festijn (Aircooled Winterfest) op het programma in het Autotron Rosmalen. Ook dit jaar een aantal vernieuwingen. Zo zal met name het Eventron de plaats worden van een mooie expositie van de mooiste en meest bijzondere luchtgekoelde VW’s. Ook komt de onderdelenmarkt geheel terug in de Spijkerhal, in de Expodome en de vide vindt je VW specialisten met het mooiste Kever aanbod en workshops met Hot Rod Doesburg. Buiten weer de showpaddock met honderden Kevers en Bussen. En last but not least, win een Kever op de zondag, ter beschikking gesteld door Keverland!

SVR-Vakantiebeurs

Als is het nu nog winter, bij menigeen steken de vakantiekriebels al de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is deze unieke beurs van de Stichting Vrije Recreatie een prachtige gelegenheid om hun licht op te steken over het kamperen bij de boer, met mogelijkheden zowel in Nederland als elders in Europa. 

Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijke boerengastvrijheid van de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de ruim 350 standhouders beschikbaar worden gesteld. 

Ook aan de kinderen is gedacht: onder andere zijn er enkele “Klaunies” om de kinderen te vermaken, terwijl de ouders zich bij de diverse stands uit binnen- en buitenland kunnen oriënteren. 

Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor elk wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven! 

Bezoek deze beurs. Grote kans dat u in 2022 uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer. 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma