Genre: Publieksevenement

Vivarium 2024

Al meer dan 15 jaar is Vivarium wereldwijd het grootste consumentenevenement voor de aquarium & terrariumhobby. Bijna 200 standhouders tonen aan de bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en de vele aanwezige winkels en hobbykwekers verkopen alles wat nodig is om op een juiste en verantwoorde manier deel te nemen aan deze prachtige hobby. Daarbij ontbreken uiteraard ook planten en dieren niet in het aanbod.

Naast zoetwateraquariums maakt ook het zeewatergedeelte MACE (met een eigen hal) een belangrijk onderdeel uit van Vivarium. Op kleinere schaal hebben ook reptielen, insecten en amfibieën een plekje en worden daarvan vaak onbekende dieren tentoongesteld en wordt daar uitgebreid voorlichting over gegeven.

Naast de mogelijkheid tot aankopen doen voor de consument, staat Vivarium vooral in het teken van inspiratie, voorlichting en zeker ook het verantwoord houden van dieren. Met beide dagen een volgepakt programma’s aan workshops, presentaties, wedstrijden en zelfs een quiz, speelt Vivarium op al die aspecten op een leuke en leerzame manier in.

Diverse spectaculaire showaquariums maken het geheel compleet en met diverse activiteiten voor kinderen is Vivarium ieder jaar weer het ideale uitje voor het hele gezin!

RIDERS Festival 2024

RIDERS Festival op 1 & 2 juni
Het RIDERS Festival – voorheen bekend als het Mega MotorTreffen – is een uniek evenement dat volledig draait om de geweldige wereld van motoren. Dit jaar wordt het evenement leuker en beter dan ooit, door een aantal grote veranderingen die de beleving naar een nog hoger niveau tillen. Dompel jezelf een weekeinde lang onder in een wereld vol motoren, met de onweerstaanbare geur van benzine en olie. RIDERS Festival is dé plek waar motorliefhebbers én muziekliefhebbers – met of zonder motorrijbewijs – hun hart kunnen ophalen!

Kever Winter Festijn 2025

Kom 4 en 5 januari 2024 van 10:00 tot 17:00 genieten van meer dan 200 Kevers, Volkswagen busjes en buggies, tijdens het Kever Winter Festijn in de Autotron van Rosmalen. Geniet ook van meer dan 100 bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan ook weer vele VW’s op de showpaddocks!

Snuffelmarkt maart 2024

Op zondag 3 maart 2024 kan je lekker snuffelen op de snuffelmarkt in Autotron. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen er is van alles te vinden op de snuffelmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders!

Voor iedereen

Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Festi Ramadan 2023

Festi Ramadan, Europa’s grootste Ramadan-evenement, is uitgegroeid tot een traditioneel festival dat vreugde brengt in de harten van honderdduizenden mensen. We zeggen altijd: “Er zijn geen oude feestdagen meer, noch oude Ramadans!” Elk jaar laat Festi Ramazan, om een ​​Ramadan-achtige Ramadan door te brengen, honderdduizenden burgers in Europa deze onvergetelijke momenten van geluk beleven.

Tijdens Festi Ramadan, voor het eerst georganiseerd in 2012 en bijgewoond door honderdduizenden mensen, proeft u alle kleuren, hoop en aspiraties van Anatolië. In Europa vindt Ramadan elk jaar plaats met al zijn zegeningen, concerten en cultureel erfgoed op alle gebieden. We zijn trots en vereerd dat we met veel enthousiasme en opwinding seminars en kleurrijke evenementen mogen verzorgen. Bij het festival- en expositiecentrum is een theetuin, een moskee en een pretpark voor kinderen, waar duizenden mensen snel tegelijk kunnen eten. Gedetailleerde informatie vind je op de officiële website van ons festival.

Mega MotorTreffen 2023

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts €10,-.

Wat te doen?

Blijf de socials en de website van Motor.NL in de gaten houden voor het laatste nieuws over het Mega MotorTreffen 2023!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma