Genre: Publieksevenement

Snuffelmarkt maart 2024

Op zondag 3 maart 2024 kan je lekker snuffelen op de snuffelmarkt in de Brabanthallen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen er is van alles te vinden op de snuffelmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders!

Voor iedereen

Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Kever Winter Festijn 2024

Kom 6 en 7 januari 2024 genieten tijdens Kever Winter Festijn in Autotron ‘s-Hertogenbosch van de mooiste Kevers, Volkswagen busjes en Volkswagen buggies. Maar ook van bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan weer vele VW’s op de showpaddocks!

Festi Ramadan 2023

Festi Ramadan, Europa’s grootste Ramadan-evenement, is uitgegroeid tot een traditioneel festival dat vreugde brengt in de harten van honderdduizenden mensen. We zeggen altijd: “Er zijn geen oude feestdagen meer, noch oude Ramadans!” Elk jaar laat Festi Ramazan, om een ​​Ramadan-achtige Ramadan door te brengen, honderdduizenden burgers in Europa deze onvergetelijke momenten van geluk beleven.

Tijdens Festi Ramadan, voor het eerst georganiseerd in 2012 en bijgewoond door honderdduizenden mensen, proeft u alle kleuren, hoop en aspiraties van Anatolië. In Europa vindt Ramadan elk jaar plaats met al zijn zegeningen, concerten en cultureel erfgoed op alle gebieden. We zijn trots en vereerd dat we met veel enthousiasme en opwinding seminars en kleurrijke evenementen mogen verzorgen. Bij het festival- en expositiecentrum is een theetuin, een moskee en een pretpark voor kinderen, waar duizenden mensen snel tegelijk kunnen eten. Gedetailleerde informatie vind je op de officiële website van ons festival.

Mega MotorTreffen 2023

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts €10,-.

Wat te doen?

Blijf de socials en de website van Motor.NL in de gaten houden voor het laatste nieuws over het Mega MotorTreffen 2023!

Mega MotorTreffen 2022

Het Mega MotorTreffen is hét motorevenement van Nederland. Kom proefrijden op meer dan 100 motoren van de meest vooraanstaande motorfabrikanten. Daarnaast is er nog een bomvol programma met o.a. gave stuntshows, BMW GS Trophy training, een echte Wall of Death, vele standhouders en ook genoeg te doen voor de kinderen. 10 april wordt het leukste motorevenement van het jaar! Voor meer informatie, neem een kijkje op de website!

Bekijk hier de aftermovie Mega MotorTreffen 2019:

Mega Snuffelmarkt november 2022

Heerlijk rondwandelen op een gezellige snuffelmarkt, ondertussen neuzen tussen allerlei leuke spulletjes en misschien wel die ene vondst doen waar je al jaren naar op zoek was. Het kan op de 1e Snuffel Markt in Autotron Rosmalen . Maar liefst 250 kramen liggen vol met spullen uit grootmoeders tijd. Je vindt er brocante, curiosa, verzamelobjecten en allerlei andere tweedehands spulletjes. Bij de ene kraam zijn het items die vroeger zelf gebruikt werden of waarvan de verkoper de zolder heeft leeggehaald, bij de andere kraam worden leuke oude verzamelingen aangeboden. Tussendoor zijn er standjes waar je even uit kunt rusten en wat kunt eten en drinken.

Curiosa Brocante april 2022

Heerlijk rondwandelen op een gezellige curiosa markt, ondertussen neuzen tussen allerlei leuke spulletjes en misschien wel die ene vondst doen waar je al jaren naar op zoek was. Het kan op de Curiosa & Vintage markt in Rosmalen Autotron. Het is een van de grootste markten in Nederland. Maar liefst 400 kramen liggen vol met spullen uit grootmoeders tijd. Je vindt er brocante, curiosa, vintage en verzamelobjecten. Bij de ene kraam zijn het items die vroeger zelf gebruikt werden, bij de andere kraam worden leuke oude verzamelingen aangeboden. Tussendoor zijn er standjes waar je even uit kunt rusten en wat kunt eten en drinken.

Meer informatie is hier te vinden.

The Nationals Summergames

Na een heel seizoen online gestreden te hebben tegen mensen uit de rest van Europa en de wereld, komen de beste atleten van elke divisie naar Nederland om nogmaals tegen elkaar te strijden tijdens deze live “beker finale”. In totaal zullen er meer dan 400 atleten, verspreid over twee divisies en twee dagen strijden voor de glamoureuze titel “fittest athlete of his/her division”.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma