Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 en 24 november
Vivarium 2024

Vivarium is hét evenement voor de aquarium- & terrariumhobby.

Al meer dan 15 jaar is Vivarium wereldwijd het grootste consumentenevenement voor de aquarium & terrariumhobby. Bijna 200 standhouders tonen aan de bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en de vele aanwezige winkels en hobbykwekers verkopen alles wat nodig is om op een juiste en verantwoorde manier deel te nemen aan deze prachtige hobby. Daarbij ontbreken uiteraard ook planten en dieren niet in het aanbod.

Naast zoetwateraquariums maakt ook het zeewatergedeelte MACE (met een eigen hal) een belangrijk onderdeel uit van Vivarium. Op kleinere schaal hebben ook reptielen, insecten en amfibieën een plekje en worden daarvan vaak onbekende dieren tentoongesteld en wordt daar uitgebreid voorlichting over gegeven.

Naast de mogelijkheid tot aankopen doen voor de consument, staat Vivarium vooral in het teken van inspiratie, voorlichting en zeker ook het verantwoord houden van dieren. Met beide dagen een volgepakt programma’s aan workshops, presentaties, wedstrijden en zelfs een quiz, speelt Vivarium op al die aspecten op een leuke en leerzame manier in.

Diverse spectaculaire showaquariums maken het geheel compleet en met diverse activiteiten voor kinderen is Vivarium ieder jaar weer het ideale uitje voor het hele gezin!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma