Genre: Sportevenement

Libéma Open 2024

Libéma Open is het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland. Elk jaar komt op Autotron de tennistop bij elkaar om te strijden voor de beker. Beleef van 8 tot en met 16 juni 2024 het meest spannende tennistoernooi van Nederland!

Voorbereiding voor speler, entertainment voor jou
Libéma Open bij Autotron ‘s-Hertogenbosch staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. De tennissers doen er hier dus alles aan om goed voor de dag te komen, zodat ze met vertrouwen naar Wimbledon af kunnen reizen.

Dutch Darts Championship 2024

Het Dutch Darts Championship is de traditionele jaarlijkse trip van de European Tour naar Nederland. Tussen 2014 en 2018 domineerde Michael van Gerwen zijn thuisevenement met 5 overwinningen op rij, voordat Ian White in 2019 een einde maakte aan de reeks in Zwolle. Dit jaar vindt het Dutch Darts Championship voor het eerst plaats in Rosmalen. In 2023 was Dave Chisnall de kampioen, die daarom in 2024 zijn titel in Rosmalen zal verdedigen.

Het programma is ingedeeld in dagdelen en er zullen in de middag en in de avond wedstrijden plaatsvinden. Het programma kun je vinden op de website van PDC.

EK Veldrijden 2020

Op 7 en 8 november 2020 vindt het EK veldrijden in ‘s-Hertogenbosch plaats, waarbij natuurlijk een internationaal Europees toprennersveld verwacht wordt.

Locatie voor het evenement is het terrein van beurs-en evenementencomplex Autotron. Dat zijn de Stichting Grote Prijs van Brabant en Libéma Profcycling met de Europese wielerbond UEC overeen gekomen. De volgende categorieën komen in actie: elite, beloften, junioren en masters (m/v).

Sport & Entertainment

Het Europees Kampioenschap Veldrijden biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving.

Exposure

Voor het bedrijfsleven is het EK Veldrijden de uitgelezen kans voor exposure en pr-activiteiten.

Voor het laatste nieuws, en juiste programma, verwijzen wij je naar de website van de organisatoren.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma