Genre: Sportevenement

Libéma Open 2023

Libéma Open is het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland. Elk jaar komt op Autotron de tennistop bij elkaar om te strijden voor de beker. Beleef van 10 tot en met 18 juni 2023 het meest spannende tennistoernooi van Nederland!

Voorbereiding voor speler, entertainment voor jou
Libéma Open bij Autotron ‘s-Hertogenbosch staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op het Grand Slam toernooi Wimbledon. De tennissers doen er hier dus alles aan om goed voor de dag te komen, zodat ze met vertrouwen naar Wimbledon af kunnen reizen.

EK Veldrijden 2020

Op 7 en 8 november 2020 vindt het EK veldrijden in ‘s-Hertogenbosch plaats, waarbij natuurlijk een internationaal Europees toprennersveld verwacht wordt.

Locatie voor het evenement is het terrein van beurs-en evenementencomplex Autotron. Dat zijn de Stichting Grote Prijs van Brabant en Libéma Profcycling met de Europese wielerbond UEC overeen gekomen. De volgende categorieën komen in actie: elite, beloften, junioren en masters (m/v).

Sport & Entertainment

Het Europees Kampioenschap Veldrijden biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving.

Exposure

Voor het bedrijfsleven is het EK Veldrijden de uitgelezen kans voor exposure en pr-activiteiten.

Voor het laatste nieuws, en juiste programma, verwijzen wij je naar de website van de organisatoren.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma