Genre: Sportevenement

Libéma Open 2024

Het enige internationale grastoernooi van Nederland, Libéma Open vindt dit jaar plaats van 8 t/m 16 juni. Ook dit jaar vormt Autotron het decor voor dit toernooi. Een toernooi dat door veel tennissers wordt gezien als voorbereiding op het grootste grastoernooi van de wereld, Wimbledon.

Weet je nog… de afgelopen twee jaar versloegen Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor alle wereldtoppers en wonnen zij in 2022 en 2023 Libéma Open? Of er een derde Nederlands sprookje in zit, zie je dit jaar in ‘s-Hertogenbosch!

De editie van 2024
Wereldspelers Daniil Medvedev en Elise Mertens hebben al bevestigd naar ‘s-Hertogenbosch af te reizen. Ook Nederlands beste tennisser Tallon Griekspoor komt zijn titel verdedigen op het gras in ‘s-Hertogenbosch. In de komende weken worden meer spelers bekendgemaakt.

Dutch Darts Championship 2024

Het Dutch Darts Championship is de traditionele jaarlijkse trip van de European Tour naar Nederland. Tussen 2014 en 2018 domineerde Michael van Gerwen zijn thuisevenement met 5 overwinningen op rij, voordat Ian White in 2019 een einde maakte aan de reeks in Zwolle. Dit jaar vindt het Dutch Darts Championship voor het eerst plaats in Rosmalen. In 2023 was Dave Chisnall de kampioen, die daarom in 2024 zijn titel in Rosmalen zal verdedigen.

Het programma is ingedeeld in dagdelen en er zullen in de middag en in de avond wedstrijden plaatsvinden. Het programma kun je vinden op de website van PDC.

EK Veldrijden 2020

Op 7 en 8 november 2020 vindt het EK veldrijden in ‘s-Hertogenbosch plaats, waarbij natuurlijk een internationaal Europees toprennersveld verwacht wordt.

Locatie voor het evenement is het terrein van beurs-en evenementencomplex Autotron. Dat zijn de Stichting Grote Prijs van Brabant en Libéma Profcycling met de Europese wielerbond UEC overeen gekomen. De volgende categorieën komen in actie: elite, beloften, junioren en masters (m/v).

Sport & Entertainment

Het Europees Kampioenschap Veldrijden biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving.

Exposure

Voor het bedrijfsleven is het EK Veldrijden de uitgelezen kans voor exposure en pr-activiteiten.

Voor het laatste nieuws, en juiste programma, verwijzen wij je naar de website van de organisatoren.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma