Genre: Vakbeurs

GePeBe Geschenkpakkettenbeurs 2024

Dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non-food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten
Op de “GéPéBé” kunnen de samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen uit de variëteit van de aangeboden assortimenten en hun collectie voor het komend kerstseizoen selecteren. De coöperatieve vereniging ‘WGDP’ is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs “GéPéBé” die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron Rosmalen wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 35 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.

Spotlight Event September 2023

Retailers en ondernemers bezoeken Spotlight, vakbeurs voor de branches speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen. Kom ook inkopen, kennismaken en trend spotten!

Op 17, 18 en 19 september staat de beursvloer van het Autotron in het teken van Spotlight. Een mooie mix van enthousiaste exposanten laten trends, producten en collecties zien en geven advies en informatie aan het vakpubliek.

Ben je retailer of ondernemer en wil je mogelijkheden ontdekken om scherp in te kopen? Denk je klantgericht en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen? Dan is Spotlight dé vakbeurs voor jou!

PromZ.live Zuid

PromZ.live Zuid is de ideale gelegenheid voor marketeers, inkopers, HR-medewerkers, directiesecretaresses en directeur-eigenaren om hun sales- en marketingcampagnes een boost te geven. Of het nu gaat om klantenwerving en binding (zonder korting te geven) of interne marketing om medewerkers te motiveren en te binden.

Een breed aanbod bedrijven uit de regio presenteert zich in Autotron. Denk aan leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken, reclame-adviesbureaus, print&sign-bedrijven, evenementenbureaus, dienstverleners op het gebied van hospitality, fulfilmentbedrijven, leveranciers van werkkleding en digital marketing bureaus.
Daarnaast zijn er een zevental inspiratiezones. In de PitchPlaats maken bezoekers kennis met recente, opvallende marketingcampagnes. De MuZeumnacht is een reis terug in de tijd, met nationaal bekende promotionele producten. De GadgetZone toont de producten die meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year award. In de overige inspiratiezones geven leveranciers een leerzame en interactieve presentatie.

Kom tijdens de beurs ook naar de twee inhoudelijk sterke seminars: één voor HRM/office-managers en één voor marketing-/salesmanagers (spreker Jos Burgers). Kijk voor meer informatie op www.promz.live

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma