Genre: Vakbeurs

Spotlight Event maart 2024

Dé vakbeurs voor de branches speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten, babyproducten, spellen en puzzels. Retailers en ondernemers bezoeken de 10e editie van Spotlight!

Het vakvent kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod met complementerende producten, trends, enthousiaste exposanten en een gemoedelijke sfeer.

Alhoewel steeds meer inkopen online worden gedaan, is een vakbeurs nog steeds van belang om goede inkoopkeuzes te maken. Zo voorkom je teleurstellingen, wanneer je zelf het product ziet, voelt of ervaart alvorens het te bestellen. Ook is het goed om de waarde van een product voor jouw onderneming af te wegen op basis van je eigen beoordeling. Past het in je budget en bij je assortiment? Biedt het kansen? En dan is natuurlijk het persoonlijke contact met een leverancier nog steeds van toegevoegd waarde: kent de leverancier jouw bedrijf? Dan weet het wat je nodig hebt, wat je mogelijkheden zijn en wat écht scoort in jouw winkel. Andersom weet je ook wat je van een pro-actieve leverancier mag verwachten qua service, kwaliteit en meedenken.

Tenslotte, een vakbeurs is natuurlijk ook een gezellige dag uit! Lekker producten bekijken, contact maken met exposanten en trends ontdekken. Met gratis entree, parkeren en koffie/thee voor ondernemers is Spotlight toegankelijk en biedt het een mooi platform om te groeien, de markt te verkennen en ter inspiratie.

GePeBe Geschenkpakkettenbeurs 2024

Dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non-food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten
Op de “GéPéBé” kunnen de samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen uit de variëteit van de aangeboden assortimenten en hun collectie voor het komend kerstseizoen selecteren. De coöperatieve vereniging ‘WGDP’ is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs “GéPéBé” die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron Rosmalen wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 35 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma