Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 augustus 2021
D-Sturb's Silent Disco - Show 2

Unieke hardstyle show met een aantal van de grootste RAW namen!

Deze zaterdag is het tijd voor de eerste 2 shows van Party At My Place – D-Sturb’s Silent Disco | Week 1. 750 uitgehongerde fans zullen na al die tijd eindelijk ons festivalterrein betreden voor een unieke show met een aantal van de grootste RAW namen!
Ben jij één van de gelukkige 750?

🔹 𝐒𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝 & 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝟏.𝟓𝐦 𝐚𝐟𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝
Dat lees je goed, tijdens Salvation Festival hoef je geen afstand te houden en zullen er geen zitplaatsen zijn, wat betekent dat je mag losgaan samen met je vrienden zoals vanouds. Klaplongen, kickrollen, pinceren, alles is toegestaan. Pas wel op voor rondzwaaiende armen en benen. Denk jij dat je het nog kunt na al die tijd?

🔹 𝐄𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐝𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝟏.𝟓 𝐣𝐚𝐚𝐫
We hebben er maar liefst 1.5 jaar op moeten wachten, maar zaterdag zal dan eindelijk het eerste festival plaatsvinden. Alleen al bij de gedachte schiet het kippenvel bij ons van boven naar onder!

🔹 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐰𝐞𝐞𝐫
Met 24 graden, regelmatig een zonnetje en het weercijfer 8 is dit het perfecte weer voor een festival deze zomer. Zie jij jezelf al losgaan aan het water met je drankje in je hand?

🔹 𝐏𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐫𝐞𝐢𝐧
Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om het festivalterrein klaar te stomen voor de eerste editie van Salvation. Hoewel het feest buiten plaatsvindt, wordt er een speciale overkapping geplaatst zodat je altijd droog uit je dak kunt gaan, ongeacht het weer.

🔹 𝐇𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐑𝐀𝐖
Alsof het eerste festival niet genoeg is, hebben we als Shockerz Events ervoor gezorgd dat niemand minder dan D-Sturb, E-Force, Vertile en Deluzion jouw festivalervaring compleet zullen maken. Dit is RAW van het hoogste niveau!

🔹 𝐆𝐨𝐞𝐝 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 & 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧
Salvation Festival vindt plaats aan het welbekende buitenterrein van Shockerz, Autotron in Den Bosch. Deze locatie is niet alleen enorm goed bereikbaar, we hebben er ook voor gezorgd dat iedereen gratis kan parkeren op het grote parkeerterrein.

𝐁𝐄𝐋𝐀𝐍𝐆𝐑𝐈𝐉𝐊𝐄 𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐓𝐈𝐄
Voor toegang tot het evenement heb je naast je ID en Ticket ook een corona toegangsbewijs (QR-code) nodig. Deze genereer je in de CoronaCheck-App of via CoronaCheck.nl met jouw DigiD.

𝐃𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐞𝐧/𝐨𝐟:
– Volledig vaccinatiebewijs
– Bewijs dat je hersteld bent van corona
– Een negatieve uitslag via Testen voor Toegang
(𝘓𝘦𝘵 𝘰𝘱, 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪𝘵𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘮𝘢𝘨 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘰𝘶𝘥𝘦𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘥𝘢𝘯 24 𝘶𝘶𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘢𝘢𝘯𝘷𝘢𝘯𝘨 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵!)

Heb je bij de ingang geen werkende QR code of een positieve testuitslag, dan heb je geen toegang tot het evenement en kun je jouw aankoopbedrag terugvragen.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma