Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Overnachten

Kom jij binnenkort naar Autotron? Verleng óf combineer je bezoek met een overnachting aan het historische en Bourgondische centrum ‘s-Hertogenbosch. Je kunt ook overnachten op Vakantiepark Dierenbos, direct gelegen naast het Autotronterrein. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Vakantiepark Dierenbos

Verscholen in de Brabantse bossen, naast Autotron, bevindt zich Vakantiepark Dierenbos. Waar dier en natuur aan te raken zijn, vind je plezier en ontspanning. Of je nu met twee, vier, zes, acht of zelfs twaalf personen wilt overnachten; Vakantiepark Dierenbos heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie. Je kunt kiezen uit diverse vakantiehuizen, van een eenvoudige studio tot luxe villa of groepsboerderij. Het overdekte en verwarmde zwembad, het restaurant, de bowlingbaan en alle andere faciliteiten bevinden zich op loopafstand van alle vakantiehuizen.Onbezorgd genieten in een groene, rustige omgeving doe je dus op Vakantiepark Dierenbos! Boek hier je accommodatie op Dierenbos.

Overnachten in ‘s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch staat bekent om haar typisch Brabantse gastvrijheid, gemoedelijkheid en intieme karakter. De gezellige binnenstad ligt op slechts 15 minuten afstand van Autotron ‘s-Hertogenbosch, waardoor één van de gezellige hotels in het centrum een goede uitkomst is voor een overnachting voorafgaand of na afloop van jouw evenement bij Autotron. Vanwege de vele contacten tussen hotels en vakantieparken uit de regio en Autotron, ben je verzekerd van de beste prijs. Bekijk hier de actuele hotelmogelijkheden in en rondom ’s-Hertogenbosch

Benieuwd wat er allemaal te zien en te beleven is in ‘s-Hertogenbosch? Lees hier verder.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma