Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Autotron als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zoniet, neem dan contact op met de organisator.

Algemeen

Kan Autotron catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Autotron biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd.

In het handboek dat u van de organisator ontvangt, vindt u een formulier waarmee u diverse cateringfaciliteiten kunt aanvragen. Dit formulier kunt u sturen naar de Servicebalie van Autotron (Postbus 142, 5240 AC ‘s-Hertogenbosch) of info@autotron.nl. Zij handelen uw aanvraag af.

Is het toegestaan om te roken in Autotron?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken. Het gebruikt van e-sigaretten is tevens ook niet toegestaan.

Waar kan ik de technische specificaties van Autotron vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van Autotron en voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon (073-629 39 11) of e-mail (info@autotron.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Autotron. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Autotron ‘s-Hertogenbosch. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van Autotron. Deze is te bereiken via telefoon (073-629 39 11) of e-mail (info@autotron.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Autotron?

Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL ‘s-Hertogenbosch

Hoe kan ik Autotron het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Autotron (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.autotron.nl/bereikbaarheid.

Hoe kom ik in contact met Autotron?

Telefoonnummer: 073-629 39 11
E-mailadres: info@autotron.nl

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Autotron te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Autotron, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Autotron?

De kosten om deel te nemen aan een beurs of evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Autotron.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Autotron, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Autotron.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

In het handboek dat u van de organisator van het evenement ontvangt, vindt u een formulier waarmee u een parkeerabonnement kunt aanvragen. U kunt hierop invullen met hoeveel auto’s u komt. Stuur dit formulier op naar de Servicebalie van Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) of info@autotron.nl. Zij handelen uw aanvraag verder af.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

De kosten van een parkeerkaart bij Autotron bedragen voor exposanten € 6,00 per dag (inclusief BTW). Exposanten kunnen een abonnement voor meerdere dagen aanvragen via de Servicebalie van Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) of info@autotron.nl.

Voorzieningen

Heb ik in Autotron draadloos internet tot mijn beschikking?

Autotron werkt samen met KPN Hotspots. In het handboek dat u van de organisator van het evenement ontvangt, vindt u een formulier waarmee u internetkaarten kunt aanvragen. U kunt dit formulier sturen naar de Servicebalie van Autotron (Postbus 142, 5240 AC ‘s-Hertogenbosch) of info@autotron.nl. Zij handelen uw aanvraag verder af.

Ik exposeer in Autotron, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma mij helpen aan een locatie om te overnachten?

Ja, u kunt overnachten in Libéma Vakantiepark Dierenbos. Mail naar info@libemafunfactory.nl of bel 0900-0200 (€ 0,10 per minuut) om naar de mogelijkheden en beschikbaarheid te informeren.

We bieden tevens een overzicht van hotels in de buurt van Autotron. Overnachten op het terrein van Autotron is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van Autotron.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Autotron?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Autotron.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma