Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Omgeving

Autotron ligt op enkele kilometers afstand van centrum 's-Hertogenbosch.

’s-Hertogenbosch is een stad waar mensen zich thuis voelen. Door de prachtige eeuwenoude monumenten en de cultuurhistorie is ’s-Hertogenbosch een stad met een sterk karakter.

Er zijn een tal van mogelijkheden om je bezoek aan Autotron te combineren met een bezoek aan de binnenstad. Met knusse winkelstraatjes, sfeervolle eettentjes en een historisch centrum biedt de stad voor ieder wat wils.

De Binnendieze

Ben je in ’s-Hertogenbosch dan is varen over de Binnendieze zeker een aanrader. Varend over het oude stadsriool, over de smalle waterlopen en onder het historische stadscentrum leer je meer over de stad. De schipper weet je tijdens de tocht alles te vertellen over deze bezienswaardigheid.

De Uilenburg

Het opstappunt van de Binnendieze bevindt zich in de historische wijk De Uilenburg. Je wordt  hier omringt door het rijke verleden van ’s-Hertogenbosch. De terrasjes die zich in deze wijk bevinden hebben een sprookjesachtige sfeer waardoor deze terrassen onweerstaanbaar zijn. Wanneer je wandelt richting de markt kom je langs vele boetiekjes, conceptstores, horecagelegenheden en gebouwen die je over hun verleden vertellen.

Snellestraat

Wanneer je exclusieve items wilt shoppen, moet je zeker in de Snellestraat zijn. Deze straat is volledig ingericht op de behoefte van iedere bezoeker van ’s-Hertogenbosch. Wanneer je de diverse restaurantjes in de straat passeert krijg je spontaan zin in wat lekkers.

De Bossche Markt          

De Bossche Markt, is het oudste marktplein van ’s-Hertogenbosch. Op dit plein is in 1185 ’s-Hertogenbosch ontstaan. Nu, eeuwen later, is de Bossche Markt nog steeds het bruisende hart van het centrum. Deze driehoekige markt is gelegen tussen de vele monumentale panden, waaronder het stadhuis en de Kleine Winst, het geboortehuis van Jheronimus Bosch. Kijk ook af en toe omhoog naar de eeuwenoude gevels als je over de Bossche markt wandelt. Naast de rijke historie heeft dit marktplein ook diverse eet- en drinkgelegenheden, waarbij terrassen bij de eerste zonnestralen gevuld zijn.

Sint-Janskathedraal aan De Parade

Houd je van gezellig borrelen of een lekker stuk taart? Dan ben je aan de Parade aan het juiste adres. Je vindt hier verschillende eet- en drinkgelegenheden. Zeker de moeite om te genieten van de Bourgondische sfeer voor of na een bezoekje aan de Sint-Janskathedraal.

Korte Putstraat

Gezellig wat eten in de binnenstad? Neem dan zeker een kijkje in de Korte Putstraat. Deze straat is een begrip. Dit heeft de straat te danken aan haar historische uiterlijk, de diverse horecagelegenheden, maar bovenal de buitengewoon gemoedelijke én gastvrije sfeer. Wanner je de Korte Putstraat in loopt zal je direct ervaren dat deze Bourgondische straat iets speciaals heeft.

Bezoek Den Bosch

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod en programma van ’s-Hertogenbosch? Kijk dan op www.bezoekdenbosch.nl!

Overnachten?

Wil jij overnachten naast het Autotronterrein? Dat kan op Vakantiepark Dierenbos. Bekijk hier de mogelijkheden.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma