Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

26 september 2022
Geschenkpakkettenbeurs GéPéBe

Doe inspiratie op voor je kerst-of geschenkpakket.

Van 15 t/m 17 februari 2022 vindt er een geschenkpakkettenbeurs plaats in het Autrotron. De Geschenkpakkettenbeurs GéPéBe is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non-food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten. Exposanten presenteren hier hun collectie voor het komende kerstseizoen.

Inspiratie opdoen

Op de ‘GéPéBé’ kunnen samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen voor het komende kerstseizoen. Bekijk de nieuwste producten, populaire trends en leuke ideeën. Je vindt hier zowel food, als non-food producten. Denk bijvoorbeeld aan dekens, wijn, snoepgoed, bad-producten, servies en leuke boeken. Elk jaar vind je hier weer een zeer gevarieerd aanbod waar je genoeg inspiratie uit kunt halen.

Meer dan 30 jaar een succes

De geschenkpakkettenbeurs is al meer dan 30 jaar een succes. Het succes is mede te danken aan de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.

Informatie

Nieuwsgierig geworden en alvast een impressie opdoen van de afgelopen jaren? Bezoek de website van de geschenkpakkettenbeurs voor de complete deelnemerslijst en meld je meteen aan!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma