Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Informatie & openingstijden 
Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 vindt Motovelo plaats in Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) en is beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De toegangsprijs bedraagt online €12,50 en aan de deur €13,50 voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Parkeren is €8,00, zowel online als bij de deur.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma