Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

12 mei 2022
PromZ.live Zuid

Hét inspiratie-event voor Sales & Marketing!

PromZ.live Zuid is de ideale gelegenheid voor marketeers, inkopers, HR-medewerkers, directiesecretaresses en directeur-eigenaren om hun sales- en marketingcampagnes een boost te geven. Of het nu gaat om klantenwerving en binding (zonder korting te geven) of interne marketing om medewerkers te motiveren en te binden.

Een breed aanbod bedrijven uit de regio presenteert zich in Autotron. Denk aan leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken, reclame-adviesbureaus, print&sign-bedrijven, evenementenbureaus, dienstverleners op het gebied van hospitality, fulfilmentbedrijven, leveranciers van werkkleding en digital marketing bureaus.
Daarnaast zijn er een zevental inspiratiezones. In de PitchPlaats maken bezoekers kennis met recente, opvallende marketingcampagnes. De MuZeumnacht is een reis terug in de tijd, met nationaal bekende promotionele producten. De GadgetZone toont de producten die meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year award. In de overige inspiratiezones geven leveranciers een leerzame en interactieve presentatie.

Kom tijdens de beurs ook naar de twee inhoudelijk sterke seminars: één voor HRM/office-managers en één voor marketing-/salesmanagers (spreker Jos Burgers). Kijk voor meer informatie op www.promz.live

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma