Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

1 en 2 juni
RIDERS Festival 2024

Maak je klaar voor een weekend vol beleving, muziek en gezelligheid. En vooral héél veel motoren.

Het RIDERS Festival – voorheen bekend als het Mega MotorTreffen – is een uniek evenement dat volledig draait om de geweldige wereld van motoren. Dit jaar wordt het evenement leuker en beter dan ooit, door een aantal grote veranderingen die de beleving naar een nog hoger niveau tillen. Dompel jezelf een weekeinde lang onder in een wereld vol motoren, met de onweerstaanbare geur van benzine en olie. RIDERS Festival is dé plek waar motorliefhebbers én muziekliefhebbers – met of zonder motorrijbewijs – hun hart kunnen ophalen!

Bigtwin Bikeshow Outdoor
In samenwerking met Bigtwin Custombike Magazine brengen we de legendarische Bigtwin Bikeshow voor het eerst in de geschiedenis naar ‘buiten’ toe, met een speciale ‘Bigtwin Custom & Cruiser Area’, waar jouw eigen custombike of cruiser een prominente plek krijgt. Wie weet valt jouw motor zelfs op bij de redactie van Bigtwin en krijg je de kans om jouw bike terug te zien in een prachtige reportage! Op deze speciale area zullen verschillende activiteiten, standhouders en bouwers uit de customscene samenkomen. Met dezelfde, unieke sfeer die de Bigtwin Bikeshow al dertig jaar kenmerkt.

Programma livemuziek
Zaterdag 1 juni:
• Rolling Stones by Stones Sessions
• Bruce Springsteen by The Bruce Band
• Eric Clapton by Claptunes

Zondag 2 juni:
• Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons
• The Police by The Policed
• Muddy Waters by The Muddy Waters Tributeband

Dit zijn niet zomaar coverbands. Zo stond de band Claptunes eerder al op de Zwarte Cross en werden de heren van The Fortunate Sons tweede in het programma ’The Tribute, Battle of the Bands’ op SBS6.

Extra show
Alsof dat nog niet genoeg is, gaat het FMX4ever Team spectaculaire shows geven die zelden tot nooit in Nederland vertoond worden. Dit team heeft wereldwijde faam verworven met hun adembenemende stunts en heeft meerdere wereldkampioenschappen gewonnen. Het is een sensatie die je niet wilt missen!

Motor.NL Experience
Net als in voorgaande jaren kunnen we met trots verkondigen dat bijna alle grote motorfabrikanten, waaronder Ducati, Harley-Davidson en Kawasaki, al hebben bevestigd voor de proefritten in de ExpoDome tijdens de Motor.NL Experience. Dat betekent dat er honderden motoren klaar staan voor een eerste kennismaking in de prachtige omgeving van Autotron Rosmalen. Een unieke kans om jouw droommotor uit te testen! Daarnaast krijgt de RST SHOWARENA opnieuw een prominente plek op het festivalterrein. En dat is nog niet alles! We verwelkomen in het eerste weekeinde van juni niet alleen veel vertrouwde standhouders, zoals MotorkledingStore met geweldige aanbiedingen, maar ook veel nieuwe exposanten en nog veel meer…

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma