Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 juni 2020
Rock Around The JukeBox Open-Air Market

Herleef The Golden Years of Rock 'n Roll!

De trouwe fans hebben de Rock Around the Jukebox Open-Air Market op zondag 10 mei 2020 zeker al in hun agenda staan. Dat is niet zomaar, want op het evenemententerrein van Autotron komen ook dit jaar op Moederdag de fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Rock Around The JukeBox

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s dit jaar niet op Moederdag.

Livemuziek

Dit jaar zal het evenement ook weer bijgewoond worden door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Tevens zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken.
Het gehele programma wordt eerdaags bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat de website van de organisator bezoeken om up to date te blijven van het laatste nieuws!

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma