Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 mei 2025
Rock around the Jukebox Open-Air Market

Tickets binnenkort beschikbaar

Op zondag 11 mei 2024 komen de jaren ’50, ’60 en ’70 weer tot leven tijdens de 25ste editie van Rock around the Jukebox. De sfeervolle Open-Air Market bij Autotron brengt fans van de golden years samen en laat je het beste uit de decennia beleven. Swing van jukebox naar live optreden of verken de kraampjes vol lp’s, vintage kleding en andere hebbedingen uit de tijd van toen.

 

Op het programma

Shop till you drop op de Open-Air Market 
Vintage, retro en rockabilly, het komt samen op de Open-Air Market van Rock around the Jukebox. Of je nu jouw huis of jezelf opnieuw wilt aankleden, hier ben je aan het juiste adres voor kleding en hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies. Van flipperkast tot vinyl en petticoat tot polaroid, met stands uit heel Europa is het volop struinen en speuren geblazen.

Dance like nobody’s watching
De naam zegt het al: dit evenement rockt! Er zijn prachtige jukeboxen en lp’s te koop, maar dat is lang niet alles. Diverse live-optredens zetten Autotron op zijn kop. Rock and roll, swing around en boogie woogie. Zet je dansschoenen vast klaar en haast je op 11 mei naar de Rock-‘n-Roll Area, want hier gaan de voetjes van de vloer!

(Her)beleef de happy days op Oldtimersquare
Gaat jouw autohart sneller kloppen van wagens met karakter? Maak tijdens je bezoek aan Rock Around the Jukebox een pitstop bij Oldtimersquare. Op deze plek stelen onder andere Caddilacs, Chryslers en Ford Mustangs de show. Ontmoet trotse eigenaren of deel je passie met (mede)bewonderaars. Gezellige horeca maakt Oldtimersquare de place-to-be om even bij te tanken. Proost, op het goede leven!

Praktische informatie
Op zondag 11 mei 2025 van 10:00 tot 17:00u vindt Rock Around the Jukebox plaats bij Autotron (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen). De toegangsprijs bedraagt € 13,00 per entreeticket. Tickets zijn online € 1,00 per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeertickets kosten € 8,00 en zijn online verkrijgbaar via de ticketshop van de organisatie of de parkeershop van Autotron.

Kom je met een oldtimer uit het jaar 1975 of ouder? Dan hoef je als bestuurder geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden moeten wél een ticket voor het evenement kopen.

Het muziekprogramma volgt.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma