Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 december 2017
Shockerz

Kaarten zijn niet meer beschikbaar! Maak je nu klaar voor een nog betere en hardere versie van Shockerz!

Bestel hier je parkeertickets

Autotron Rosmalen wordt omgetoverd tot het hoofdkantoor van Shockerz Conflict Override. Shockerz is deze editie nóg beter en harder!

Met twee stages gevuld met een super line-up, een krachtig geluidssysteem en verblindend licht wordt het deze editie zeker een knal feest. Daarnaast is er ook een chill hoek aanwezig om even bij te komen. Tijdens Shockerz komen onder andere de volgende namen voorbij:

– Public Enemies
– Minus Militia
– B-Front
– War Force
– Radical Redemption
– Warface

Bekijk hier de volledige line-up.

Informatie

Om dit evenement te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn. Op het event is er de mogelijkheid om een kluisje te huren. De kosten hiervoor zijn € 7,00 + € 5,00 borgkosten. Bij Autotron Rosmalen is een parkeerplaats aanwezig, je parkeertickets kun je hier online met korting kopen. 

Pendelbussen
Wil je liever met het openbaar vervoer naar Shockerz? Dat kan! Op het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch staat er een pendelbus klaar die je naar Autotron Rosmalen brengt. De kosten zijn € 5,00 per rit, dus € 10,00 voor een retourtje (€ 7,50 in de voorverkoop). De pendel bus rijdt van 13.00 uur tot 16.00 uur naar Autotron Rosmalen. Tussen 00.00 en 02.00 uur rijdt de pendelbus terug naar het centraal station in ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk hier de aftermovie van Shockerz 2016:

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma