Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

20 juni 2024
The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush Show

Dit event biedt een uniek dagje uit: je treft hier prachtige wagens, die je niet vaak over de weg ziet rollen. En prachtige airbrush-technieken uit heel Europa.

Koop hier je tickets met korting

Dit evenement is geannuleerd

Dit jaar is het een combinatie van Motorama, Hot Rods en Airbrush show in Autotron. De Airbrush show heeft dit jaar het thema ‘The Wonderworld of Airbrush’.

Alles onder één dak

De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar ook versterkt met de Bodypaint onder begeleiding van Sabine Vogel en Pinstriping/Kustom Kulture Art show (ong. 25 artiesten). gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 in Autotron. Wereldwijd worden er airbrushshows georganiseerd, maar in de Autotron is de grootste, met al zijn facetten.

Hot Rods uit heel Europa

Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde Amerikaanse oldtimers. Wanneer je deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods.
Op de Motorama-Hot Rod beurs zijn er allerlei soorten mooie, klassieke Hot Rods te spotten. Hierbij moet je denken aan Kustoms, pick up Trucks, Vintage Choppers en zo nog veel meer. Kom langs en bewonder alle pareltjes.

Meer informatie

De toegangsprijs voor The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush Show bedraagt € 12,50. Kijk voor meer informatie, een plattegrond en kortingsbonnen op de website van Oldtimerproducties.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma