Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

10 en 11 oktober
Rock Around The Jukebox Experience

Je kunt hier tussen de 250 stands op zoek naar grammofoonplaten, kleding, jukeboxen en meer!

Rock Around The Jukebox: al meer dan 25 jaar één van ‘s-werelds grootste evenementen waar je de 50’s, 60’s en 70’s kunt beleven.

Herbeleef ‘The Golden Years of Rock ’n Roll’

Keer terug in de tijd tijdens de Rock Around The Jukebox evenementen! Minstens twee keer per jaar keren we terug naar naar de 50’s, 60’s en 70’s in Autotron. Een bezoek aan Rock Around The Jukebox wordt als een tijdreis. Alles dat bij oma en opa in de huiskamer of keuken te vinden was, is die dag voor een aantrekkelijke prijs te koop. Ook voor de muziekliefhebbers van deze tijd is een bezoek aan Autotron de moeite waard.

De Jukebox

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70. Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Logischerwijs ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Oldtimers

Tijdens Rock Around the Jukebox zullen er vele oldtimers te zien zijn! Prachtige wagens staan buiten te pronken op het terrein. U kunt uw eigen oldtimer meenemen of deze bijzondere modellen komen bekijken.

Livemuziek

Elk Rock Around the Jukebox evenement wordt bijgewoond door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Het programma wordt meestal net voor het evenement bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat onze pagina bezoeken om up-to-date te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma