Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 mei 2024
TRINITY Festival

The first 100% XTRA RAW Outdoor Festival

TRINITY Festival

Na een uitverkochte eerste editie keert TRINITY terug als het eerste 100% XTRA RAW Outdoor Festival op 11 mei bij Autotron in Den Bosch. Met meer dan 40 artiesten verdeeld over 3 gebieden bieden we je het ultieme Asylum nu onze wereld in stukken is gevallen.

Autotron staat bekend om het organiseren van uitverkochte evenementen zoals Origins en TEGENDRAADS Festival. Bezoekers zijn dol op deze locatie midden in de natuur. Het is ook ontzettend makkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station van Den Bosch, vooral als je gebruikmaakt van onze pendeldienst.

Gebied 1 zal een enorme openlucht mainstage zijn. Gebied 2 zal binnen zijn en Gebied 3 zal ook buiten zijn. Voor slechts €39 (excl. kosten) krijg je op 11 mei nog meer RAW chaos!

Ben je klaar voor onze 3 RAW-gebieden met je voeten in het hete zand, wandelend door de bomen en uitkijkend over het kristalheldere water op 11 mei? Dit is jouw kans om het allemaal mee te maken. Zorg ervoor dat je nu je tickets bemachtigt, want Loyalty & Early Bird Tickets zijn snel uitverkocht!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma