Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Vivarium & MACE 2023

Dit jaar staan Vivarium & MACE uiteraard ook weer op de agenda en wel op 11 & 12 November. En dat kan natuurlijk alleen maar op onze vaste locatie: Autotron Den Bosch (Rosmalen). Met duizenden bezoekers, bijna 200 standhouders en een bomvol programma aan activiteiten streven wij er naar om onze eretitel als het grootste evenement voor onze hobby wederom waar te maken.

Net als voorheen doen wij dat weer met aanwezigheid van de grootste merken uit de aquariumhobby, zowel zoetwater als zeewater. Aangevuld met de allerbeste winkeliers, webshops, verenigingen en particuliere kwekers bieden wij een gevarieerd aanbod van standhouders uit heel Europa.

Om de totale ervaring die van Vivarium & MACE een evenement maken compleet te maken, staat er op beide dagen een compleet programma van presentaties, wedstrijden, workshops, tentoonstellingen, quizzen en nog veel meer activiteiten. Tezamen met diverse leuke en leerzame activiteiten voor de jonge bezoekers is Vivarium 2023 weer een geweldig dagje (of weekendje) uit voor het hele gezin.

Wij kijken er alvast naar uit om u allemaal op Vivarium & MACE 2023 te mogen begroeten!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma