Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 en 29 september
Volvo Klassieker Beurs

Moderne techniek en oude Volvo's

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2024 is het weer zo ver! De 32e editie van de Volvo Klassiekerbeurs!

Dit jaar staat de beurs in het thema van Moderne techniek in oude Volvo’s, een thema vol mogelijkheden. Hiermee willen we tegelijkertijd een nieuwe weg inslaan qua vormgeving aan dit grootse evenement.

Andere tijden
Het kersverse beurs-team is er klaar voor om met de tijd mee te gaan. We willen meer  beleving creëren. Natuurlijk is er een levendige handel betreft complete auto’s, onderdelen, accessoires, gadgets, miniaturen en dergelijke. Dat is en blijft de basis. Wij dagen onszelf en standhouders uit om inhoud te geven aan het thema door originele presentaties.

Onze Volvo’s zijn onze verbinding
Voor onderdelen zitten we tegenwoordig allemaal wel eens online. Wij willen juist het gemeenschappelijke deel weer wat meer persoonlijkheid gaan geven. Maak eens ‘live’ kennis met de mensen die je altijd helpen. Ontmoet oude bekenden en ook nieuwe gezichten. Wat kunnen we voor elkaar betekenen, nu en in de toekomst? IEDEREEN is van harte welkom!

Oud en nieuw
Origineel krijgt een diepere betekenis deze keer. Iedere Volvo heeft zijn/haar eigen verhaal. En jouw Volvo mag er zijn ! Wat is er tegenwoordig allemaal mogelijk? Laat je inspireren om verfrissende ideeën op te doen.

Uitdaging
Met al onze vaste en nieuwe standhouders samen geven we  nieuw elan aan de beleving van onze collectieve hobby. Denk win-win, onderzoek alles en behoudt het goede. Zo blijft het voor iedereen een inspirerende beurs die het bezoeken waard is.

Clubs en verenigingen
Ook het beursteam is reuze benieuwd welke pronkstukken alle Volvoclubs mee zullen nemen. Vooral de niet alledaagse versies zullen we hier gaan zien. Want rond of vierkant, de mogelijkheden met alle types Volvo lijken eindeloos. Het kan en mag allemaal. Waarom ook niet!

Toegang
Start: zaterdag 28 september 10:00 tot 17:00 en zondag 29 september 10.00 tot 16:00 uur
Entree aan de kassa: € 15,00 p.p., kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen is het mogelijk om vooraf een toegangsticket te kopen.
Leden van de Volvo Klassieker Vereniging krijgen daarbij ook dit jaar 3 euro korting op de entreeprijs.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma