Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 en 8 april
Automobielen en Airbrush-show

Een uniek dagje uit voor liefhebbers van automobielen!

Tijdens de Automobielen & Airbrush-show kun je bij Autotron Rosmalen een groot aanbod in automobielen bewonderen en verschillende airbrush technieken bekijken.

Automobielen

Bekijk de mooiste en bijzonderste automobielen. De meeste automobielen zijn tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd. Andere exemplaren kunnen pas de weg weer op wanneer het motorblok grondig gereviseerd is.

Airbrush-show

Airbrushing is erg populair geworden in de autowereld. Tijdens de show worden er verschillende airbrush disciplines gepresenteerd, zoals portretkunst, custom paint, bodypaint en decoreren. Internationale kunstenaars exposeren hun werk en laten met live-demonstraties zien wat ze in huis hebben. Er zijn ook gespecialiseerde standhouders aanwezig die airbrush-materialen aanbieden.

Dagje uit

Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen voor de Automobielen en Airbrush-show hun weg naar Autotron Rosmalen te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven en motorrevisiespecialisten. De Automobielen & Airbrush-show is een leuk dagje uit voor iedereen!

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de Automobielen & Airbrush-show.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma