Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

In 2023 bestaat Autotron Classics 50 jaar! Deze feestelijke editie wil je natuurlijk niet missen. Het is nog altijd de oudste oldtimerbeurs en dé beurs voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer.

En omdat we jarig zijn, trakteren we. Oldtimers t/m bouwjaar 1975 mochten al gratis parkeren tijdens dit evenement, maar dit jaar mag ook de bestuurder van de Oldtimer gratis naar binnen! Daarnaast vieren wij onze verjaardag, maar willen we ook graag die van u vieren. Bent u op 4 of 5 november jarig en wordt u 50 jaar? Dan ontvangt u twee gratis tickets bij het tonen van een identiteitsbewijs aan de deur!

Zoals al 50 jaar zo is, zijn er uiteraard tal van oldtimers aanwezig tijdens het event. Daarnaast zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron . Daarnaast wordt Autotron Classics door bezoekers ook veelal gezien als een kans om andere liefhebbers te ontmoeten.

De expositie in Eventron staat dit jaar volledig in het teken van DAF. Wie heeft er in zijn leven nou geen DAF van dichtbij meegemaakt? Een echt Nederlands merk dat tot de dag van vandaag nog steeds werkzaam is. Wat de DAF uniek maakt is de variomatic. Dankzij deze transmissie rijden ze namelijk even hard vooruit als achteruit. Er zullen veel klassieke DAF types aanwezig zijn, maar ook stands met miniatuur DAFjes, een DAF omgebouwd tot koffiebar en nog veel meer!

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma