Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 en 10 maart
British CARS & Lifestyle

Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, Groot Brittannië en de landelijke levenswijze!

Koop hier je tickets met korting

British CARS and Lifestyle, waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen.

Diversiteit
Op de beurs staan zo’n 200 standhouders waarmee het verreweg de grootste beurs is uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor ieder wat wils, antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen en volop entertainment zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzak in de Ierse Pub. Maar vooral een beurs met heel veel mooie Engelse klassieke auto’s.

Exclusieve automerken
Tijdens de British CARS & Lifestyle zullen er vele Engelse exclusieve automerken aanwezig zijn zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: ‘British CARS & Lifestyle’!

Een ervaring voor jong en oud
Tijdens British CARS and Lifestyle zullen er niet alleen auto’s te bewonderen zijn op de beursvloer, maar ook buiten tijdens de enige echte Landrover Experience! Rijdt mee met een instructeur terwijl hij een spannend parcours aflegt over het Autotron terrein. Voor de jongste zal er ook een parcours aanwezig zijn, danwel een parcours met trap auto’s!

Muziek en Cultuur
In de Pub drinkt je een heerlijke Guinness of een ‘cuppa tea’. Het gehele weekend zijn er optredens van leuke bands als: Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan (Iers) and Steve the bagpiper. Heb je trek gekregen in een cultureel weekendje Engeland? Kijk voor meer informatie op de website van British CARS & Lifestyle of op het facebook evenement om op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma