Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 en 10 maart
British CARS & Lifestyle

Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, Groot Brittannië en de landelijke levenswijze!

Koop hier je tickets met korting

British CARS and Lifestyle, waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen.

Diversiteit

Op de beurs staan zo’n 200 standhouders waarmee het verreweg de grootste beurs is uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor ieder wat wils, antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen en volop entertainment zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzak in de Ierse Pub. Maar vooral een beurs met heel veel mooie Engelse klassieke auto’s.

Exclusieve automerken

Tijdens de British CARS & Lifestyle zullen er vele Engelse exclusieve automerken aanwezig zijn zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: ‘British CARS & Lifestyle’!

Een ervaring voor jong en oud

Tijdens British CARS and Lifestyle zullen er niet alleen auto’s te bewonderen zijn op de beursvloer, maar ook buiten tijdens de enige echte Landrover Experience! Rijdt mee met een instructeur terwijl hij een spannend parcours aflegt over het Autotron terrein. Voor de jongste zal er ook een parcours aanwezig zijn, danwel een parcours met trap auto’s!

Muziek en Cultuur

In de Pub drinkt je een heerlijke Guinness of een ‘cuppa tea’. Het gehele weekend zijn er optredens van leuke bands als: Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan (Iers) and Steve the bagpiper. Heb je trek gekregen in een cultureel weekendje Engeland? Kijk voor meer informatie op de website van British CARS & Lifestyle of op het facebook evenement om op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

”MG CAR CLUB HOLLAND KOMT MET “EEN MG-F AAN STIKSTOF-INFUUS”

MG Car Club Holland komt met “Een MG-F aan stikstof-infuus”. Dit om de gasveerbollen opnieuw te voorzien van stikstof. De Hydrogas-veerbollen bestaan uit 2 delen. Onderste deel met vloeistof (navulbaar) Dit is nodig om de auto op hoogte te zetten, en bovenste deel met stikstof voor de vering (Tot op heden niet navulbaar!). Dus vloeistof is naast stikstof altijd aanwezig. Na verloop van tijd is de stikstof verdwenen en veert de auto niet meer.
Peter Soons heeft een oplossing bedacht om ze niet meer met vloeistof te hoeven vullen, maar alsnog met stikstof, wat zeer ten goede komt aan de vering van de MG-F.

OOK VOOR KINDEREN VAN ALLES TE BELEVEN TIJDENS BRITISH CARS & LIFESTYLE!

Met ruim 200 standhouders is British CARS and Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers komen maximaal aan hun trekken met antiek, kleding, sieraden, serviezen, stoffen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

Ook voor kinderen is British CARS & Lifestyle leuk!
Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt op deze roestige mini, deze mag bekrijt en beklommen worden.

LAND ROVER EXPERIENCE IS AANWEZIG TIJDENS BRITISH CARS & LIFESTYLE!


Tijdens British CARS and Lifestyle zullen er niet alleen auto’s te bewonderen zijn op de beursvloer, maar ook buiten tijdens de enige echte Landrover Experience! Rijdt mee met een instructeur terwijl hij een spannend parcours aflegt over het Autotron terrein. Voor de jongste zal er ook een parcours aanwezig zijn, danwel een parcours met trap auto’s!

OOK DIT JAAR WEER DE MORRIS MINOR CLUB NEDERLAND OP BRITISH CARS & LIFESTYLE

Al jaren lang staat Morris Minor Club Nederland op British CARS & Lifestyle en ook dit jaar zijn zij er weer bij!

Ontdek meer over British CARS & Lifestyle

Volg British CARS & Lifestyle op Facebook

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma