Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

10 en 11 september
Horeca Beurs Noord-Brabant

De Horeca Beurs Noord-Brabant is dé regionale horecabeurs en zal dit jaar plaatsvinden op 10 en 11 september in Autotron Rosmalen.

Toegangsbewijs

De Horeca Beurs Noord-Brabant is dé regionale horecabeurs en zal dit jaar plaatsvinden op 10 en 11 september in Autotron Rosmalen. Het doel van de beurs is het inspireren en informeren van iedere horecaondernemer, waarbij persoonlijk contact en langdurige samenwerkingen met leveranciers voorop staan.

Groot, afwisselend aanbod
Op de Horeca Beurs Noord-Brabant kun je vrijwel alles op het gebied van Food en Non-Food vinden. Verschillende producten en diensten worden door de grote groep exposanten onder de aandacht gebracht. Dit gebeurt onder andere door acties en aanbiedingen waarbij een langdurige samenwerking altijd het doel is. Daarnaast zullen er meerdere workshops, demonstraties en presentaties worden gegeven, om zo nog meer interactie te creëren.

Brabantse gezelligheid
De beurs heeft een laagdrempelig karakter, waardoor de beurs voor iedere horecaondernemer toegankelijk is. Ook tijdens de gezellige feestavond op maandagavond is iedereen van harte welkom.

Gratis entree
Toegangskaarten kunnen gratis worden aangevraagd via de website van de Horeca Beurs, waar ook meer informatie te vinden is.

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma