Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

8 en 9 april
Internationale Oldtimerbeurs Automobielen & Airbrush-show

De Oldtimerbeurs biedt een uniek dagje uit voor de liefhebbers en het hele gezin!

Op het ruime complex Autotron Rosmalen staan gedurende 8 en 9 april vele klassieke automobielen opgesteld. Een groot deel is tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd, andere exemplaren kunnen pas weer de weg op als het motorblok grondig is gereviseerd. Maar in welke staat ze straks dan ook in Rosmalen worden aangevoerd, de herinneringen die bij het zien van de krasse knarren komen bovendrijven zijn er niet minder om.

Europa’s grootste Airbrush-show
Airbrushing is populair geworden in de wereld van het auto- en motor-customizen. Naast het personaliseren van voertuigen zijn er echter nog tal van airbrushdisciplines. Die worden 8 & 9 april ook gepresenteerd in het Autotron: portretkunst, custom paint, bodypaint, decoreren en ga zo maar door. Vele internationale kunstenaars laten in Rosmalen zien wat ze kunnen. Zij exposeren hun werk, maar zullen tijdens live-acts ook nieuw werk creëren. Ook zijn er gespecialiseerde standhouders die airbrush-materialen aanbieden.

Dagje uit
Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen voor de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen hun weg naar Autotron Rosmalen te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven en motorrevisiespecialisten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma