Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

28 september 2023
Landelijke Radio Vlooienmarkt

Vlooienmarkt waar je alles vindt op het gebied van radio maken.

Dit evenement is geannuleerd wegens het Coronavirus!

Meer informatie via de website van de organisatie

Het is alweer tijd voor de 45e editie van de Landelijke Radio Vlooienmarkt op zaterdag 21 maart 2020 in Autotron. Op deze jaarlijkse vlooienmarkt vind je alles op het gebied van radio’s en radio maken. Een leuk dagje uit voor de radioamateur of voor wie radio maken een hobby is.

Landelijke Radio Vlooienmarkt

Op de Landelijk Radio Vlooienmarkt vind je alle zaken en elektronica die te maken hebben met radio’s. Of je nou op zoek bent naar radioapparatuur, meetapparatuur, antennes of gereedschappen; je vindt het allemaal op deze markt. Naast de honderden kraampjes die je kunt bezoeken, is de Landelijke Radio Vlooienmarkt ook geschikt om andere hobbyisten of oude bekenden te ontmoeten. Leg nieuwe contacten, luister een demo of kom gezellig langs om je passie met anderen te delen.

Internationaal karakter

De Landelijke Radio Vlooienmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste Radioamateur evenementen van Nederland. Ook in Europa behoort deze markt tot de grotere Radioamateur evenementen. De markt krijgt steeds meer een internationaal karakter. Dit is ook goed te zien aan de standhouders, deze kwamen uit 9 verschillende landen. Naast Nederlanders zie je op de Landelijke Radio Vlooienmarkt ook steeds vaker Fransen, Duitsers en Engelsen voorbij komen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.radiovlooienmarkt.nl.

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma