Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 en 6 oktober
Rock around the Jukebox Experience

Beleef de magie van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 bij Autotron!

Koop tickets

Rock around the Jukebox Experience: Beleef de magie van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 bij Autotron!
Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 tijdens Rock around the Jukebox Experience op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 bij Autotron ‘s-Hertogenbosch. Dit sfeervolle evenement biedt een breed scala aan stands gevuld met de meest prachtige vintage schatten die je kunt vinden. Van jukeboxen en grammofoonplaten tot (vintage) kleding, flipperkasten, meubels, neonreclames en andere hippe hebbedingetjes uit die tijd.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens Rock around the Jukebox Experience kun je genieten van liveoptredens van geweldige bands die de muziek uit die tijd weer tot leven brengen. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare klanken van de fifties, sixties en seventies. En natuurlijk kun je zelf ook de dansvloer betreden en je moves laten zien op de nostalgische dansvloer. Het belooft een feestelijke en swingende ervaring te worden!

Rock around the Jukebox Experience 2024 belooft een onvergetelijke dag vol nostalgie, muziek en plezier te worden. Kom langs en deel deze magische ervaring met vele andere enthousiaste bezoekers. Mis het niet en beleef samen de hoogtepunten uit die tijd!

Informatie & openingstijden
Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 vindt Rock around the Jukebox Experience plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosh) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 16,-. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Kom je met je oldtimer (van vóór 1975) dan hoef je geen entree- en parkeerkosten te betalen. Extra inzittenden betalen wél de entreekosten. Kijk voor meer informatie op www.rockaroundthejukebox.nl

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma