Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 en 15 oktober
Rock Around The Jukebox Experience

Je kunt hier tussen de 250 stands op zoek naar grammofoonplaten, kleding, jukeboxen en meer!

Al meer dan 25 jaar één van ‘s-werelds grootste evenementen waar je de 50’s, 60’s en 70’s kunt beleven. Rock Around The Jukebox staat dit jaar in het teken van: Legends of ’59. Het jaar waarin: ‘The Music died’ , Buddy Holly, Richie Valens en The Big Bopper bij een vliegtuigongeluk omkwamen, de Barbiepop geïntroduceerd werd, Teddy Scholten het Songfestival won en de Daf personenauto en de Morris Mini op de weg verschenen.

Jukeboxen, flipperkasten, emaillen borden, grammofoonplaten, kleding, meubels en allerlei verzamel- en hebbedingen uit de jaren ’50, ’60 en ’70 worden aangeboden door meer dan 250 deelnemers. Er is live muziek waarop lekker in stijl gedanst kan worden. Ook staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

Een dagje uit in stijl
Veel liefhebbers bezitten een oldtimer en bezoeken het evenement ‘in stijl’ wat de auto en kleding betreft. Voor veel bezoekers is het dan ook ‘een dagje terug in de tijd’. Dit internationaal bekende evenement trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma