Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 t/m 24 november
Sint on Ice

Op 22, 23 en 24 november 2019 vinden er op het Autotron in ’s-Hertogenbosch zeven spectaculaire sinterklaasshows op het ijs plaats.

Tickets & info

Op 22, 23 en 24 november 2019 vinden er op het Autotron in ’s-Hertogenbosch zeven spectaculaire sinterklaasshows op het ijs plaats. Tijdens de ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en
wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. Het sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen samen in deze unieke sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice te zien zijn.

Voor Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda blijft het samen spelen in een voorstelling heel bijzonder. In 2006, toen ze de hoofdrollen in Grease speelden, kregen ze een relatie en sindsdien stonden ze vrijwel niet meer samen in een voorstelling. ‘We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder,’ laat Jim weten. ‘Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals. Thuis vieren we altijd met de hele familie pakjesavond en onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november.’ Lees hier verder.

Profiteer nu van een uniek aanbod: overnacht in het naastgelegen Vakantiepark Dierenbos én ontvang je tickets voor Sint on Ice gratis. Lees hier snel verder!

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma