Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 t/m 19 mei
The Art of Living Woon- en Design Event

Waar ons magazine stopt, gaat het event verder

The Art of Living-event is hét woon- en designevent waar high-end particulier en professional tot elkaar komen. Op 17, 18 en 19 mei 2024 komt het magazine tot leven in het Autotron Rosmalen. Waar ons magazine stopt, gaat het event verder.

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van woon- en lifestyle! Ben je aan het bouwen of verbouwen? The Art of Living event biedt een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren en creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Kortom, alles wat je moet weten om jouw droomwoning te realiseren!

In het hart van het event vind je de designtuin. Deze designtuin is een exclusieve en unieke tuin van maar liefst 200 m2, speciaal ontworpen voor het The Art of Living Woon- en Designbeurs. De tuin wordt samen met meer dan 20 vakspecialisten gerealiseerd en wordt dé eyecatcher van het The Art of Living Woon- en Designevent. Ontdek hoe belangrijk een groene omgeving is voor je woning en ervaar hoe fijn het is om omringd te worden door bloemen, planten en bomen. Bespreek samen met de designers de mogelijkheden voor jouw tuin: de mooiste materialen, een zwembad, wellness, een outdoorkeuken of een terras… Een tuin is namelijk niet zomaar een tuin, maar een verlengde van jouw droomwoning.

Kom binnen in een van de 8 designwoningen, exclusief ontworpen voor de The Art of Living Woon- en Designevent. Elke designwoning draagt de signatuur van een interieurarchitect. Zo kun je precies ontdekken welke stijl bij jou past en doe je inspiratie op voor jouw droomwoning. Elke unieke woonomgeving biedt een unieke ervaring, waarbij je kennismaakt met de nieuwste trends en innovaties voor in huis. Ontdek in welke setting jij je prettig voelt en laat je betoveren door de verschillende creatieve visies en signaturen van de interieurdesigners. In de designwoningen vind je alles voor het creëren van jouw droomwoning!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma