Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 maart 2017
Landelijke Radio Vlooienmarkt

Autotron Rosmalen staat op 11 maart 2017 in het teken van de Landelijke Radio Vlooienmarkt, een evenement waar radioamateurs samenkomen.

Autotron Rosmalen staat op 11 maart 2017 in het teken van de Landelijke Radio Vlooienmarkt, een evenement waar radioamateurs samenkomen. Het doel van de markt is het bevorderen van zelfbouw. Zo wordt er gebruikte apparatuur aangeboden, maar ook nieuwe onderdelen, meetinstrumenten, antennes en hobbygereedschappen.

Vermaak voor de radioamateur
Meer en meer blijkt dat de Landelijke Radio Vlooienmarkt in Rosmalen een dag voor de amateur is. Er is natuurlijk een mogelijkheid om radio’s of onderdelen te kopen, maar er zijn ook demo’s te beluisteren, je kan er oude bekenden ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid langskomen.

Populair en drukbezocht door radioliefhebbers
De 41ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Vanuit het buitenland groeit ook de belangstelling. Ben jij ook enthousiast geworden? Bezoek de website van de landelijke radio vlooienmarkt voor meer informatie.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron Rosmalen, onderdeel van Libéma