Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
18 juni 2024

Motorliefhebbers veroveren Autotron tijdens succesvol RIDERS Festival 2024

Het oorspronkelijke artikel is te lezen op Ridersfest.nl / Foto’s: Jane Duursma.

Heel veel testritten, spectaculaire activiteiten, goede muziek en vooral een fantastische sfeer. Zo kunnen we de eerste editie van het RIDERS Festival in het Autotron het best samenvatten. Een editie die naar meer smaakt, veel meer zelfs! En niet alleen bij ons, want met 12.000 motor – en muziekliefhebbers op zaterdag en zondag werd het eerste RIDERS Festival direct het best bezochte evenement van de Motor.NL Media Company ooit.

Hoe dichterbij het eerste RIDERS Festival kwam, hoe harder het soms leek te gaan regenen. Of onweren en regelmatig beide. Tot zaterdag 1 juni, de openingsdag van het evenement dat ooit begon als het Mega MotorTreffen. Het bleef de hele dag droog en dat bleek een soort van warming-up voor een nog betere zondag. Het maakte het RIDERS Festival 2024 af. De reacties van bezoekers waren overwegend lovend. Velen gaven aan volgend jaar zeker weer te komen en hoopten zelfs op een nog uitgebreider programma.

Festivaldirecteur Nick Glättli was na afloop dan ook een zeer tevreden organisator: ‘Het waren prachtige dagen dankzij alle motorliefhebbers die hun ‘trots’ meebrachten naar de speciale motorparking. Het is geweldig om te zien hoeveel passie en toewijding er leeft.

We mogen trots zijn op de hechte motorcommunity die we hebben opgebouwd. Een community van mensen die elkaar waarderen. De sfeer was ongelofelijk goed en iedereen leek het naar de zin te hebben. We hadden een uitgebreid programma met voor ieder wat wils: van testritten en spectaculaire shows tot goede muziek en gezellig samenzijn. Ik ben ontzettend trots op ons team en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie van het RIDERS Festival!

Bekijk het fotoverslag

[bron: Ridersfest.nl / Foto’s:Jane Duursma]

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma