Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
2 mei 2024

Rock around the Jukebox Open-Air Market brengt op zondag 12 mei de jaren ’50, ’60 en ’70 opnieuw tot leven

Op zondag 12 mei 2024 komen de jaren ’50, ’60 en ’70 weer tot leven tijdens Rock around the Jukebox Open-Air Market bij Autotron. Het sfeervolle evenement brengt fans van de golden years samen en laat hen het beste uit de decennia beleven. Met meer dan tweehonderd stands vol retro, vintage en rockabilly, een Hot Rod show, oldtimerplein en live optredens belooft het deze Moederdag een onvergetelijke 25ste  editie te worden.

Meer dan tweehonderd stands uit heel Europa
Wie graag dol is op hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies, is bij Rock around the Jukebox Open-Air Market aan het juiste adres. Van flipperkast tot vinyl en petticoat tot polaroid, met meer dan tweehonderd stands uit heel Europa is het volop struinen en speuren geblazen. Ook is er een zingende kapster die haar klanten al rockend een metamorfose geeft.

Een dag vol live muziek
De naam zegt het al: dit evenement rockt! Er zijn prachtige jukeboxen en lp’s te koop, maar dat is lang niet alles. Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen zetten met hun optredens de Rock-‘n-Roll Area op zijn kop. De voetjes gaan tijdens Rock around the Jukebox gegarandeerd van de vloer.

Wagens met karakter stelen de show
Oldtimersquare laat menig autohart sneller kloppen. Van Cadillac en Chrysler tot Ford Mustang, op dit plein is een indrukwekkende collectie klassieke auto’s te vinden. Liefhebbers, fans en eigenaren zijn van harte uitgenodigd om hier een pitstop te maken en bij te tanken voor de volgende stop: de unieke Hot Rod show van Rockin’ Jalopy’s.

Tickets en informatie
Rock around the Jukebox Open-Air Market vindt plaats op zondag 12 mei 2024 bij Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen). Het evenement is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te koop via de ticketshop  of op de dag zelf aan de deur. Bezoekers die hun ticket online kopen zijn voordeliger uit.

Bestuurders van een oldtimer uit het jaar 1975 of ouder hoeven geen entree- en parkeerkosten te betalen. Eventuele extra inzittenden moeten wél een ticket voor het evenement kopen.

Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.rockaroundthejukebox.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma