Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
28 februari 2024

Tickets voor Autotron Classics vanaf nu verkrijgbaar!

De ticketshop is geopend! Op zaterdag 2 november en zondag 3 november 2024 voeren nostalgie, passie en vakmanschap opnieuw de boventoon tijdens Autotron Classics. Al meer dan vijftig jaar brengt de oldtimerbeurs liefhebbers, verzamelaars en handelaren samen. Dit is hét evenement om elkaar te ontmoeten, klassieke auto’s bewonderen en misschien zelfs een oldtimer te kopen. Ook voor onderdelen, documentatie of miniaturen ben je er aan het juiste adres.

Bestel je ticket(s) en tel mee af tot hét oldtimerevenement van het jaar.

Ontmoeten, bewonderen, kopen en meer…

Volkswagens, Triumphs, Austins, oude BMW’s en nog veel meer. Tijdens Autotron Classics vind je weer volop klassieke auto’s uit binnen- en buitenland bij Autotron ’s-Hertogenbosch. Van luxe automobielen tot instapmodellen, er zijn oldtimers in alle soorten maten te zien én te koop. Op zoek naar onderdelen, documentatie of miniaturen? Of raak je niet uitgepraat over klassieke auto’s met karakter? Ook dan mag Autotron Classics niet in jouw agenda ontbreken.

Expositie over de iconische Citroën 2CV

Ook deze editie is er weer een expositie tijdens Autotron Classics. De expositie van dit jaar: Citroën 2CV. Bij de introductie in 1948 werd ‘het lelijke eendje’ sceptisch ontvangen, maar al snel was het succes van de auto niet meer te stuiten. Simpel, betaalbaar en buitengewoon veelzijdig. Leer jij alle kanten van deze oldtimer kennen?

Blijf op de hoogte

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Autotron Classics? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma