Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
8 december 2016

De 25e editie van het Aircooled WinterFest in Autotron Rosmalen komt er aan!

In het weekend van 7 en 8 januari vindt de 25e editie plaats van het Aircooled WinterFest. Heel Autotron Rosmalen zal dit weekend in het teken staan van de luchtgekoelde Volkswagen Kever, luchtgekoelde Porsches, Volkswagenbussen (zoals de bekende T1 bus), clubs en niet te vergeten bijzondere exemplaren van liefhebbers en verzamelaars.

Het Aircooled WinterFest is al jarenlang hét traditionele moment voor iedereen in de Volkswagen Kever branche om elkaar weer te ontmoeten, op zoek te gaan naar onderdelen of misschien wel naar een nieuwe auto voor het aanstaande evenementenseizoen.

Presentatie bijzondere modellen

Tijdens het Aircooled WinterFest vindt een presentatie plaats van diverse bijzondere en exclusieve Volkswagenmodellen. Daarnaast kunnen bezoekers vrijwel de hele dag genieten van een mooie show, gepresenteerd door Leo Eras. Welke auto’s de revue passeren wordt binnenkort bekend gemaakt op de website, bezoekers kunnen in ieder geval rekenen op een keur aan bijzondere modellen.

Kleurrijke showpaddock

Een groot deel van de bezoekers komen altijd met hun Volkswagen Kever, Volkswagenbus of Porsche naar de beurs. Op de showpaddocks rondom het Expodome van het Autotron staan dan vast en zeker ook weer prachtige auto’s. Op beide dagen wordt er een ‘Best of Show’ georganiseerd voor de auto’s van bezoekers op de showpaddocks.

Win een Kever!

Traditiegetrouw wordt er op zondag 8 januari na de prijsuitreiking voor de beste stand, beste klassieker van de autoshow omstreeks 15.00 uur een prachtige Kever verloot onder de aanwezigen. Deelnemers dienen aanwezig te zijn tijdens de loting om kans te maken. Alleen de bezoekers op zondag krijgen een kans op deze klassieker. Net als vorig jaar wordt de Volkswagen Kever ter beschikking gesteld door de firma Keverland.

Praktische informatie

Het evenement start beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop heeft men een korting van €2,50 en betaalt men slechts €12,50. Clubleden van een Volkswagen Club krijgen op vertoon van hun clubpas een korting van €5,-. Kinderen tot 6 hebben gratis toegang. Kinderen vanaf 6 tot en met 14 jaar betalen €5,- entree. Meer informatie: www.aircooledwinterfest.nl

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma