Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
9 februari 2017

Oldtimerbeurs Automobielen & Airbrush-show

Met het aanstaande voorjaar, breekt ook weer de tijd aan om met de Oldtimer op pad te gaan. Tijdens de ogenschijnlijke winterslaap van de afgelopen maanden hebben veel eigenaren hun dierbare bezit het nodige onderhoud gegeven. Een mooie gelegenheid om elkaar na de winterstop weer voor het eerst te ontmoeten bij Autotron Rosmalen. Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 vindt daar weer de Oldtimerbeurs plaats. Tegelijkertijd wordt ook de grootste airbrush-show van Europa gehouden.

Europa’s grootste Airbrush-show

Airbrushing is populair geworden in de wereld van het auto- en motor-customizen. Naast het personaliseren van voertuigen zijn er echter nog tal van airbrushdisciplines. Die worden 8 & 9 april ook gepresenteerd in het Autotron: portretkunst, custom paint, bodypaint, decoreren en ga zo maar door. Vele internationale kunstenaars laten in Rosmalen zien wat ze kunnen. Zij exposeren hun werk, maar zullen tijdens live-acts ook nieuw werk creëren. Ook zijn er gespecialiseerde standhouders die airbrush-materialen aanbieden.

Oldtimerbeurs, voor liefhebbers en dromers

De Oldtimerbeurs in Rosmalen is niet alleen de plaats waar de eigenaren van deze historische auto’s elkaar ontmoeten. Het is ook de plaats waar liefhebbers hun eerste Oldtimer kopen. Maar ook voor de enthousiaste restaurateur, die zijn eigen auto weer topfit maakt, is Autotron Rosmalen ’the place to be’.
Op de enorme beursvloer vindt u de originele onderdelen van de auto’s van toen. De beginnende liefhebber kan daar ook de auto van zijn dromen vinden, kant en klaar of een opknapper. Ook de Mercedes van Frans Bauer, uit het bekende tv-programma, wacht er op een nieuwe eigenaar.

Praktische informatie

De Oldtimerbeurs & Airbrushshow in Autotron Rosmalen wordt gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma